Canadas statsminister Justin Trudeau var invitert da det amerikanske dragshowet RuPaul’s Drag Race fikk sin debut i Canada. Trudeau utnyttet situasjonen til å hylle mangfoldet.

RuPaul’s Drag Race handler altså ikke om et klassisk drag race som inneholder biler med massive hestekrefter, men et drag show, som inneholder menn som liker å kle seg ut som kvinner.

Ifølge Breitbart sa Trudeau til dragartistene at det hadde vært  «en utrolig glede å være med på å kjempe den gode kampen på den riktige siden».

Uttalelsen kom etter at dragshowets deltagere hadde hyllet Trudeau for å være den første lederen av Canada som deltok i en Pride-festival.

– Kan vi gå lenger enn å ‘tolerere’ og begynne å omfavne, elske og akseptere, og lære av og bli utfordret av, det er hvordan du bygger et motstandsdyktig samfunn, det er det vi prøver å gjøre i Canada, og mye arbeid gjenstår fortsatt, sa Trudeau, nokså usammenhengende.

Etter pandemien er det mange, særlig truckere, som anser Trudeau som litt av en tyrann. Men da han ble stilt spørsmål om sin innstilling til å øke det rasemessige mangfoldet i the Great White North, sa Trudeau følgende:

– Vi gjør mangfold bedre enn omtrent noe annet sted i verden; det spiller ingen rolle hvilken bakgrunn du har, hvor du kommer fra, hvem du elsker, du beriker dette stedet.

Dragartistene fikk gåsehud og opptrådte som om de hadde møtt et religiøst ikon.

– Jeg elsker ham så mye fordi folk som ham gjorde det enkelt for innvandrere å migrere hit og få en sjanse til et bedre liv, så det å se ham være her, det er faktisk så fint, sa en av dragartistene.

Som noen kanskje husker, så erklære Trudeau i 2015 at Canada var den første post-nasjonale staten, og hadde avskaffet sin kjerneidentitet.

Tidlig i november bestemte Trudeaus World Economic Forum-inspirerte regjering å øke antallet migranter til 500.000 i året innen 2025.

Allerede i 2021 utgjorde immigranter nesten en fjerdedel av innbyggerne i Canada, og det forventes at andelen immigranter vil passere en tredjedel av befolkningen i 2041.

Les også:

Canadiske myndigheter fortsetter forfølgelsen av truckerne

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!


Kjøp julegavene fra Document!



Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.