Leder av kontrollkomiteen i Representantenes hus, James Comer, har innkalt Bidens lege, Kevin O’Connor, til å forklare seg. Comer mener det er grunn til å stille spørsmål ved O’Connors helsesjekk av Biden siden det er snakk om rolleblanding.

Han bes komme å forklare seg innen 14. juli.

«Kontrollkomiteen er bekymret for at dine medisinske vurderinger har blitt påvirket av dine private forretningsforbindelser med Biden-familien», skrev Comer.

Det er snakk om et privat helseforetak kalt Americore. Bidens bror James tilbød seg å skaffe kunder. Han lovte at navnet «Biden» ville åpne dører. James fikk utbetalt 600.000 dollar av Americor, av dem fikk Joe 200.000 i lån, uten at det er lagt frem noen låneavtale med fastsatt rente og avdrag.

Komiteen sier at James Biden, mens han fungerte som rektor i Americore, mottok betalinger for hundretusener av dollar. Komiteen fant at James Biden i 2018 mottok en overføring på 200 000 dollar fra selskapet som han deretter brukte til å skrive en sjekk på 200 000 dollar til sin bror, president Biden, som han merket som en «tilbakebetaling av lån».

James Biden, ifølge vitnesbyrd fra andre Americore-ansatte, leverte ikke noen tjenester til selskapet, men lovet i stedet at hans «Biden» -navn kunne bringe finansiering til den sliter sykehusoperatøren fra Midtøsten.
Den ansatte, Carol Fox, en av Americores konkursforvaltere, vitnet om at lånet ble gitt til Biden uten dokumentasjon i bytte mot løftet om finansiering fra Midtøsten, som aldri kom. Hun gikk til søksmål mot James Biden og sa at han hadde «gitt inntrykk av at etternavnet hans, ‘Biden’, kunne ‘åpne dører’ og at han kunne få en stor investering fra Midtøsten basert på sine politiske forbindelser».

Det lyder som en typisk Biden-transaksjon: Løfter om innflytelse som ikke materialiserte seg. Comer og komiteen har avdekket en rekke slike transaksjoner og pengene er blitt vasket på kontoer uten påviselig forretningsvirksomhet.

Under avhør i Kongressen forklarte James av legen O’Connor hadde bidratt med råd i driften av Americore.

Comer finner rapportene om at Biden ble sjekket av legen i februar og funnet å være en fullt ut frisk og oppegående 81-åring ikke tilfredsstillende. Han etterlyser kognitive tester. Biden har forsikret at alt er OK. Det holder ikke.

«Uttalelsene fra pressesekretæren i Det hvite hus og president Biden virker inkonsekvente, og komiteen ønsker å forstå omfanget av din rolle i Det hvite hus på dette tidspunktet», skrev Comer. «Gitt dine forbindelser med Biden-familien, ønsker komiteen også å forstå om du er i stand til å gi nøyaktige og uavhengige vurderinger av presidentens skikkethet.»

 

https://www.foxnews.com/politics/comer-reveals-white-house-physician-involved-biden-family-business-deals-demands-he-testify

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.