I forbindelse med riks­retts­etter­forskningen av Joe Biden har lederen for kontroll­komiteen i Representantenes hus James Comer gitt ordre til utlevering innen 12. oktober av bevegelsene på Hunter og James Bidens bankkontoer.

Informasjonen som kreves utlevert til etterforskningen, gjelder både private kontoer og virksomhetskontoer tilhørende den amerikanske presidentens sønn og bror, foruten Hunters forretningspartner Eric Schwerin, opplyser New York Post.

Kontrollkomiteen har avdekket at Biden-familien har mottatt minst 24 millioner dollar fra stater som Ukraina, Russland, Kasakhstan, Romania og Kina.

Dette tegner et korrupt bilde av maktmisbruk til egen vinning, mener Comer:

“From day one of our investigation of Joe Biden’s abuse of public office, we’ve followed the money and that continues with today’s subpoenas for Hunter and James Biden’s bank records,” Comer (R-Ky.) said in a statement.

“Bank records don’t lie, and coupled with witness testimony, they reveal that Joe Biden abused his public office for his family’s financial gain.”

Det som er kjent, avslører allerede at Bidens solgte tilgang til Joe for å berike familien, lyder komitélederens konklusjon:

“As the Bidens were sealing deals around the world, Joe Biden showed up, met with, talked with, shook hands with, and had meetings with the foreign nationals sending money to his family,” the Kentucky Republican said.

Denne korrupsjonskulturen krever ytterligere etterforskning, fastslår Comer.

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.