Det later til at tiden arbeider for dem som ble utsatt for overgrep under covid-unntakstilstanden. Tanja Benton som arbeidet i BlueCross BlueShield of Tennessee (BCBST), har inngått forlik på i overkant av 687.000 dollar efter å ha fått sparken fordi hun nektet å ta en eksperimentell covid 19 mRNA-injeksjon.

Lite kontakt med mennesker

En føderal jury fant at Benton beviste at hennes beslutning om å nekte vaksinen var basert på «oppriktig religiøs tro», ifølge forliket.

Benton som jobbet som forsker hos BCBST, sa i søksmålet at jobben ikke inkluderte regelmessig kontakt med mennesker. Hun sa at hun hadde kontakt med ti til 12 klienter hvert år, og noen av disse var ikke personlige.

I søksmålet ble det bemerket at Benton aldri hadde kontakt med pasienter i jobbsammenheng.

Jobbet hjemmefra

Benton jobbet hjemmefra i halvannet år under pandemien og mottok ingen klager før BCBST kunngjorde krav om vaksine for ansatte.

Vaksinen ville vanære Gud

Hun nektet å ta vaksinen fordi hun var overbevist om at alle covid-vaksiner er utviklet fra cellelinjer fra aborterte fostre. Hun kunne ikke «med god samvittighet» ta imot vaksinen fordi det «ikke bare ville besudle hennes kropp, men også vanære Gud».

Efter BCBSTs kunngjøring om vaksinekrav, sendte Benton forespørsel om unntak på religiøst grunnlag, men selskapet nektet henne det og sa at hun ikke kunne beholde jobben med mindre hun overholdt kravet.

BCBST sparket Benton, noe som ledet til søksmålet.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.