Det er bare en uke siden Nigel Farage fikk kastet en milkshake i ansiktet. Den gangen var angriperen en ung kvinne med en OnlyFans-side (mykporno med abonnement). Hun sa at det var fordi hun var uenig med Farages innvandringspolitikk og uttalelser om kvinner. The Sun skrev få dager etter angrepet at hun allerede hadde tjent over en halv million kroner som følge av den milkshaken (med banansmak) som hun kastet på Farage. Det hadde overhodet ingenting å gjøre med egenpromotering der, altså.

Farage lo det hele bort, men problemet med å få væske i ansiktet er at man ikke lenger vet om det er milkshake eller syre som kommer flyvende.

En hardbarket feminist med et åpent sinn for innvandring (ifølge henne selv).

Idag var Nigel Farage igang med valgkampen i byen Barnsley. Dette besto blant annet av en tur i en åpen dobbeldekker buss. Han ble ikke tatt spesielt godt i mot av en stor gruppe som ropte «scum, scum, scum» (avskum). Den vanlige gjengen med plakater som sa «refugees and migrants are welcome» var også tilstede. En tilskuer så sitt snitt til å fylle opp kaffekoppen med en håndfull våt sement som var hendig plassert ved ruta.

Sement? Nei, så kjekt…

Sikkerhetsvakten oppdaget altfor sent hva hensikten var.

Flere sikkerhetsvakter kom til og lot ham gå, men det gjorde ikke politiet:

Den våte sementen ble kastet rett mot Farage som forsøkte å beskytte seg mot «de gode» på den politiske venstresiden:

Politiet hadde på forhånd advart Farage mot å gå av kampanjebussen. Farage takket politiet, som arresterte gjerningsmannen, og skrev på X:

–Jeg vil ikke bli mobbet eller kuet av en voldelig venstreorientert mobb som hater landet vårt.

Daily Mail     Daily Express

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir» fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.