Theresa May var ikke den eneste som mistet jobben i forrige uke. Ruth Townsley tvitret at hun ville ha foretrukket at Nigel Farage hadde fått kastet syre på seg istedet for milkshake under en valgkampanje i Newcastle 20. mai. Ruth Townsley arbeidet for en veldedig organisasjon i Bristol, kalt Happy City, og hun ledet policy i Happy City som promoterer «glede og trivsel». Men altså ikke for Nigel Farage og hans like. De fortjener å få syre i ansiktet, mener gode Ruth Townsley.

“Bravo to Paul Crowther, good on you mate. Great that milkshakes have become a thing when it comes to the racists in our midst. I’d prefer acid but milkshakes will do for now I guess”.

Mange ler nok litt av alle milkshake-angrepene. Men det skremmende med å få kastet væske på seg er at man ikke aner hva det er, fortalte Katie Hopkins under sitt besøk i Oslo.

Ruth Townsley beklaget sin twitter-melding og forklarte at hun hadde vært frustrert. Og hun har personlig beklaget til Nigel Farage, skriver hun.

Happy City mente at Ruth Townsley ikke var skikket i jobben for å lage retningslinjer for glede og trivsel og hun ble sparket. De kunne kanskje ha gjort det tidligere, for i 2017 spredte Townsley enda litt mer glede og velvære da hun tvitret » jeg har bestemt meg for at vold mot de rike er helt akseptabelt og at det er på tide å starte å drepe dem».

“I’ve decided violence against the rich is entirely justified and it’s time to start killing them.”

Hm, dette er jo velkjente toner fra den ekstreme venstresiden: de rike fortjener å dø. Da kan vi ta pengene deres og alle blir glade.

Bristolpost.uk   BBC

Kjøp Alexander Graus “Hypermoral” fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂