Palestina-aktivister blokkerte Pride-toget i Philadelphia søndag. De mener Gaza har forrang for Pride. Samtidig buet de mot lederen av Senatet, Demokraten Chuck Schumer fra New York.

Motsetningene på venstresiden kommer til åpent uttrykk.

Under Israel Day Parade i New York ble det buet mot Schumer, som gjentok slagordet «bring them home», som er det samme som anti-Netanyahu-demonstrantene i Israel bruker. De har appropriert gislenes sak mot regjeringen. Det er oppsiktsvekkende at Schumer velger å gjenta det offentlig. For et par måneder siden holdt han en tale der han oppfordret israelerne til å styrte Netanyahus regjering. Den amerikanske ambassadøren Jack Lew har også deltatt i demonstrasjonene.

Biden-administrasjonen holder på å undergrave den israelske regjeringen midt i en krig. Demokratene legger ikke en gang skjul på det.

Når demonstrantene marsjerer gjennom New Yorks gater med krav om «Bring them home», er det rettet mot den israelske regjering. Det har nå kommet så langt at de vil ha våpenhvile for enhver pris. De har gjort gislene til et våpen mot Netanyahu.

https://www.breitbart.com/politics/2024/06/02/chuck-schumer-booed-speech-nyc-israeli-parade/

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.