Twitter-sjef Jack Dorsey dukker opp på en skjerm mens han snakker eksternt under en høring for Senatet på Capitol Hill, onsdag 28. oktober 2020, i Washington. Komiteen innkalte administrerende direktører for Twitter, Facebook og Google for å vitne under høringen. Foto: Greg Nash / Pool via AP /NTB

Da Hunter Biden-historien ble kjent for to uker siden, stengte Twitter New York Post-kontoen og deaktiverte muligheten til å dele lenken til avsløringen på nettstedet. De stengte også den personlige Twitter-kontoen til Det hvite hus’ pressesekretær Kayleigh McEnany fordi hun delte saken. Nå innrømmer Twitter-sjefen at de ikke har bevis for at Biden-historien er falsk.

Jack Dorsey, som er administrerende direktør for Twitter, innrømmet onsdag under en høring i Senatet at det ikke finnes noe bevis på at Biden-historien er falsk eller del av en utenlandsk påvirkningskampanje i forkant av presidentvalget.

Men The New York Post, som avslørte historien om Hunter Biden og «laptopen fra helvete» er fremdeles utestengt fra Twitter. Redaktøren for avisen tvitret onsdag fra sin private Twitter-konto. Ahmari påpeker at hverken Hunter Biden eller Joe Biden har nektet for at de avslørte e-postene er ekte, og at det er nærmest en bisarr tilstand at Twitter sensurer avsløringen.

Twitter-sjefen klarte heller ikke å gi noe godt svar på hvorfor Twitter sensurerer tweets fra president Trump, men samtidig lar tweeter fra Irans Hassan Rouhani, som oppfordrer til å utslette jødene, bli stående.

Vi selger bøker av Hege Storhaug! Både enkeltvis og som bokpakke til superpris.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.