Politiets tall viser at mer enn tre fjerdedeler av alle voldtekter i Paris ifjor, ble begått av innvandrere. For politikeren Marion Maréchal beviser tallene at det som truer kvinners frihet i 2024, er masseinnvandring og islamisering.

Med og uten fransk pass

Migranter er overrepresentert i Paris’ kriminalitetsstatistikk. Tallene viser at 77 prosent av oppklarte voldtekter i 2023 ble begått av personer uten fransk pass, ifølge Europe 1. Forbrytelsene fant for det meste sted i turistområder. Maréchal ser en klar tendens:

– Det som virkelig truer kvinners frihet i Frankrike idag, er at det hvert sjette minutt skjer seksuelle overgrep i dette landet. 77 prosent av voldtektene i Paris 2023, ble begått av migranter.

Innvandring og islamisering

Maréchal holder innvandring og islamisering frem som store problemer for det franske samfunn og fransk identitet: 

– Idag blir unge jenter banket opp og lynsjet fordi de ikke respekterer islamske regler og kleskoder. Dette truer vår dypt rotfestede identitet.

Vår identitet står på spill

Marion Maréchal har i årevis uttrykt bekymring for islamiseringen av Europa. Efter flere tiårs masseinnvandring er resultatet en stadig større muslimsk befolkning ikke bare i Frankrike, men i hele Vest-Europa. Dette medfører store kulturelle endringer. Intet mindre enn hele Europas «dypt rotfestede identitet» står på spill. For å reversere utviklingen har hun tatt til orde for å sende tilbake illegale innvandrere, langtidsledige og kriminelle.

Frankrike: Marion Maréchal slutter seg til Éric Zemmours parti

 

 

Kjøp «Den ulykkelige identiteten» av Alain Finkielkraut fra Document Forlag!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som ebok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.