Avgått helseminister Ingvild Kjerkol er valgt til ny leder i energi- og miljøfraksjonen i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

– Med Ingvild får vi en dyktig og erfaren politiker på et område som er svært viktig for Arbeiderpartiet. Både energipolitikken og miljø og natur er store oppgaver for både regjeringen og gruppa i tiden framover, sier parlamentarisk leder Rigmor Aasrud, til NTB.

En ny kabal måtte legges for deler av regjeringen da Kjerkol nylig måtte gå av som helseminister fordi masteroppgaven hennes ble felt for fusk og plagiat. Jan Christian Vestre ble utnevnt til ny helse- og omsorgsminister, mens Cecilie Myrseth overtok hans rolle som næringsminister.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.