Islam går frem i Norden, gjennom talsmenn i mediene, gjennom moskebyggeri og penger fra stat og utlandet. Myndighetene ser ikke ut til å ha noen motforestillinger. De hilser islams fremmarsj velkommen. Stockholm har sagt ja til at det bygges en megamoske på 3.000 kvm2 med to minareter som bønnerop skal gjalle ut over byen fra.

Tillatelse ble gitt i 2014 allerede, og arbeidet er i gang. Moskeen er prosjektert til å stå ferdig sommeren 2025, men bare en tredel av pengene har kommet inn. Nå foregår innsamling over hele Sverige.

Svenske myndigheter synes å ønske islamisering velkommen.

Moskeen har forbindelse til Milli Görüs, en islamistisk tyrkisk bevegelse. Myndighetene har ikke kontroll på hva som foregår i moskeen, der det også skal være undervisning av barn og unge.

Stockholm gir 13 millioner til byggeriet. Den svenske stat betaler for å få et fremmed element etablert i hovedstaden. Det er en maktdemonstrasjon og alle Sveriges muslimer kan se det.

Sverige bøyer seg for islam.

Stockholm Stad skriver på sin webbplats att man tillgodosett kravet på att moskéns kupolövertäckta bönesal måste vara vänd mot Mecka. Den får också dubbla minareter från vilka muslimska böneutrop på arabiska kommer att ljuda ur högtalare och kunna höras vida omkring.

Moskén är inte bara en byggnad för andakt och bön. Det är ett levande allaktivitetshus för utbildning, samvaro, lek, motion och fest”, skriver Stockholm Stad uppskattande. Tanken är att man inte ska behöva röra sig utanför det så kallade muslimska samhället oavsett vad man behöver göra.

Dette er langt fra noen kjellermoské. Denne Mevlana-moskeen er et bevis på islams makt i Sverige. Det ser også de menneskene som har flyktet fra land der islam hersker. Nå har samme kultur kommet etter til Sverige og det skjer med myndighetenes velsignelse.


https://samnytt.se/stockholm-berikas-med-skandinaviens-storsta-moske

 

https://samnytt.se/stockholm-berikas-med-skandinaviens-storsta-moske

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.