James O’Keefe har gjort et av sine største scoop. Han har vunnet tilliten til en av Pentagons nesthøyeste tjenestemenn, en som skriver svarene til sjefene som paraderer for kongresskomiteer. Han heter Jason Beck. Han er essensen av woke. Har skiftet kjønn og blottlegger Demokratenes maktbegjær: De skal avskaffe Senatet, valgkollegiet og fylle opp høyesterett slik at domstolen aldri vil stikke kjepper i hjulene for nye lover.

En av dem er å oppheve Second Amendment, som sikrer amerikanerne retten til å bære våpen. Den skal bort. Statens voldsmonopol skal være absolutt.

Becks tittel er nok til at det går kaldt ned over ryggen på en:

Total force, total makt, høres ut som en fremtidsdystopi. Det er Terminator-snakk. Det er mye ved intervjuet som gir dybde til det vi har sett på overflaten: Promotering av transer og homofile i det militære. Det begynte med retten til å være åpen homofil. Nå brukes transer i reklamefilm for militæret. Pentagon har problemer med å fylle rekkene. De mangler 40 prosent av personellbehovet. Men kampanjene legges ikke om av den grunn. Det er del av en transformasjon av Amerika.

Beck ville i et tradisjonelt samfunn ble ansett som en avviker. I stedet bekler han en av toppstillingene i Pentagon. Som underordnet til en av viseforsvarsministrene. Viktig og betrodd nok til å skrive svarene til kongresshøringer.

Det er psykologisk smak å gi avvikere lederansvar. De har brutt så mange regler i sitt personlige liv at de ikke har noe problem med å demontere samfunnet.

Beck sier at Muren mot Mexico skal vekk. Hva er vitsen med kontroll? Bortkastede ressurser. -Hvem har noen gang hørt om at det kommer en terrorist over grensen? sier Beck. I virkeligheten har flere hundre på FBIs terrorliste blitt avslørt. Det vet Beck selvfølgelig. Likevel later han som om det ikke er noe problem. Han bekrefter det vi har visst lenge: De åpne grensene er en bevisst plan for å forvandle Amerika til et helt annet samfunn.

Staten skal ta våpnene fra borgerne. Hvordan skal det skje?

Beck er ikke dum. Han minner om at Nasjonalgarden ble satt inn i Sørstatene for å avskaffe segregering i skolene. Det var sikkert noen av dem som personlig var mot jobben, men de fulgte ordre, sier Beck og han tror det samme ville skje i dag hvis de fikk ordre om å ta fra folk våpnene. De ville følge ordre.

At det i det ene tilfelle handler om å skape likhet, mens det andre vil være å etablere et statlig diktatur på tvers av den amerikanske forfatningen, affiserer ikke Beck.

Gjennom intervjuet kommer det frem at det er total makt de sikter mot, slik stillingsbeskrivelsen indikerer.

Beck er langt fremme. Men han sitter i en nøkkelposisjon. Hans departement er ansvarlig for DEI – mangfold, utfallslikhet og inkludering. De ansetter folk på grunnlag av etniske, religiøse og seksuelle markører. De trumfer kompetanse.

Underveis i samtalen kommer de inn på Eric Prince, mannen bak Blackwater. Beck lar forstå at det er en mann han hater. De vil gjøre det vanskelig for folk som han å operere med et utleieselskap.

I det hele tatt vil det bli vanskelig å gjøre business med staten hvis man ikke deler Becks verdier og målsetninger.

Total makt.

Norge er på samme vei som USA. Erna Solberg innførte at 5 prosent av statlige stillinger skulle fylles av folk med hull i CV’en. Denne uken kom det frem at Støre avviklet ordningen.

O’Keefe spiller homofil og gjør det på en overbevisende måte. Beck har skiftet kjønn og er svak for smiger og flørting. Når de sitter sammen på sofaen sier han at han har vært gjennom «rørleggerarbeid» nedentil. -Hvordan vil det da foregå hvis vi blir intime, spør O’Keefe. Der slutter første episode.

 

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.