Tucker Carlson har i natt en historie som er så vill at man ville nektet å tro den var sann hvis ikke kilden var troverdig.

44 Demokrater i Representantenes hus, deriblant Ilhan Omar og Alexandria Ocasio Cortez, har laget et lovforslag: A New Way Forward, som opphever noe nær alle sperringer og restriksjoner på illegale innvandrere og selv kriminelle.

I dag kan man utvises hvis man er illegalt i landet og begår en forbrytelse med en strafferamme på ett år. Demokratene vil heve denne grensen til fem år og det gjør at virkelig alvorlige forbrytelser ikke vil medføre utvisning.

Det skal dessuten bli svært vanskelig å effektuere hvis forbryteren er under 20 år, snakker dårlig engelsk eller påberoper seg å være homofil eller transe.

Å krysse grensen illegalt blir avkriminalisert. Med de store sosiale og politiske problemene som Mellom-Amerika og Latinamerika preges av, – Mexico omtales som a failed state – er det lett å forestille seg trykket på USAs sørlige grense.

Konklusjonen er ikke til å komme utenom: Det stormløpet på grensen som Trump opplevde i de første to årene, er bare en forsmak på det som kommer hvis denne loven vedtas. Da hjelper det ikke om Trump har bygget en grensemur.

Loven er et program for total befolkningsutskifning.

Men det er også en lov som vil gjøre USA til et lovløst land.

Kriminelle sørfra skal ha rett til å søke til USA og få bli. Men enda mer utrolig: Siden 2002 og til 2018 har USA utvist 480.000 kriminelle. Disse skal ikke bare få lov til å komme «hjem» til USA, men myndighetene blir pålagt å betale flyreisen.

Loven er den totale destruksjon av USA som et sivilisert samfunn.

Den er allerede delvis effektuert. New York City har vedtatt en lov som avskaffer kausjon som et virkemiddel for å holde farlige kriminelle bak lås og slå. Nå blir de sluppet rett ut igjen etter å ha blitt fremstilt for en forhørsrett.

Demokratene som styrer New York har videre vedtatt at vitnebeskyttelsen skal oppheves, slik at de tiltaltes advokater får vitne navnene på dem.

Det førte sist søndag til at en Rodriquez ble slått ihjel av to medlemmer av MS13 rett utenfor hvor han bodde. Rodriquez var blitt overfalt av MS13 og skulle vitne mot dem. Det er han nå ute av stand til.

Sverige er på vei mot lignende tilstander og myndighetene der er like svake og unnfallende.

Men Demokratene er mer aggressive på de kriminelles vegne. Dette er et fenomen som man skal ha problemer med å finne paralleller til i historien: Myndigheter som målbevisst går inn for å bryte ned sikkerheten for borgerne og belønne selv utenlandske kriminelle.

Tucker spor: Hvorfor er det ingen medier som omtaler denne loven, som er det mest radikale en kan tenke seg. Den er ikke omtalt noe sted, heller ikke av konservative nettsteder. Tucker virker satt ut og det er forståelig.

Det hører med til historien at Trump etter nok et bestialsk drap sa at MS13 var dyr. Da protesterte Nancy Pelosi: Alle mennesker har en guddommelig gnist i seg og hun syntes synd på presidenten som ikke forsto det! Selv er Pelosi styrtrik og lever omgitt av høye gjerder.

Sylvi Listhaug opplevde samme påpakning da hun sa at pedofile overgripere var monstre. Da fikk hun høre at hun ikke viste medmenneskelighet.

 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.