Vi er fortsatt midt oppe i en bølge av over­dødelighet som startet i 2020 i Storbritannia, og den offisielle forklaringen fra britiske myndig­heter er at dette skyldes et «etterslep etter pandemien» og lange køer i helse­tjenesten.

Men i et brev fra 21 parlamentarikere, bestående av både konservative,  Labour-medlemmer og representanter fra andre partier, kritiseres regjeringen for å ignorere en mulig sammenheng mellom vaksinene og over­dødelighet. «Hvis disse dataene finnes, vennligst del dem; hvis grundige under­søkelser allerede har utelukket en slik forbindelse, vennligst del de relevante rapportene», skriver gruppen i et brev. Brevet er omtalt i The Telegraph.

Underskriverne omfatter blant andre Graham Stringer fra Labour, Miriam Cates fra Det konservative partiet og Thomas Coke, jarlen av Leicester. Gruppen UsForThem, som ble etablert under pandemien for å beskytte barn mot korona­restriksjoner som skole­stengninger og munnbind­krav, har også signert brevet, som kan leses i sin helhet her.

«Disse faktorene (helsekøer, red.anm.) kan ikke alene forklare den uttalte over­dødeligheten i perioden siden 2021, særlig blant middel­aldrende og yngre kohorter (inkludert 8 % økning i barnedødelighet i 2023, ifølge British Medical Journal)», skriver parlaments­medlemmene. «Spesielt er det verdt å merke seg at ifølge OHID-data (Office for Health Improvement and Disparities), har Storbritannia opplevd en bølge av hjerte­relaterte dødsfall blant ellers friske menn og kvinner utenfor sykehus og sykehjem.»

Overdødelighet blant unge

Dette er også et velkjent problem i Norge. Dagbladet skrev allerede i 2022 om «SADS» – sudden adult death syndrome. Ifølge NRK er det registrert over­dødelighet blant unge mennesker for første gang på minst 20 år, og det er registrert over­dødelighet blant alle alders­grupper i både 2022 og 2023. I 2022 tilsvarte over­dødeligheten 4682 flere dødsfall enn forventet, som er 11,5 prosent overdødelighet.

I Storbritannia ble det registrert mer enn en million vaksine­skader og vaksine­dødsfall allerede i september 2021. En fersk studie konkluderer med at vaksinerte har høyere risiko for hjerte­problemer og nevro­logiske sykdommer. Mens hovedstrøms­mediene og myndig­hetene fortsetter å insistere på at det ikke er noen sammenheng mellom dette og over­dødelighet, er det positivt at det finnes folkevalgte som ikke lar temaet ligge.

For hva har myndig­hetene å skjule? Hvis det ikke er noen sammenheng mellom økt dødelighet og covid-­vaksiner, burde de ønske en grundig unders­økelse og debatt velkommen. Det bidrar ikke til økt tillit til verken myndig­heter, media eller farmasi­selskaper når temaet forsøkes tiet i hjel.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.