I Georgia er det statsadvokaten i Foulton county, Fani Willis, som står for retten. Hun har reist sak mot Trump fordi han har hevdet at valget i Georgia ble avgjort ved svindel. Men så kom det frem at hun og aktor har et erotisk forhold, og hun har betalt ham 700.000 dollar, som de har brukt sammen på romantiske reiser.

Selv hevder Willis at forholdet ikke begynte før etter at stevningen mot Trump ble tatt ut. Men det bestrides av vitner som forteller at forholdet går helt tilbake til 2019. Saken mot Trump ble reist i 2021.

Willis er kommet så uheldig ut at selv ultraliberale MSNBC innrømmer at Willis kommer til å bli tatt av saken.

“This is epic, this is monumental… Fani Willis lied to the court, it’s game over for her. She will be disqualified.” MSNBC was reacting to statements from Willis’ former friend Robin Yeartie who said she has no doubt Willis and prosecutor Nathan Wade had a “romantic” relationship in 2019 & on. This suggests Willis lied to the court when she claimed there was no romantic relationship in 2021 between the two. “You have no doubt that their romantic relationship was in effect from 2019 until the last time you spoke with her?” attorney Ashleigh Merchant asked. “No doubt,” Yeartie replied.

«Dette er episk, dette er monumentalt … Fani Willis løy for retten, så det er over for henne. Hun vil bli diskvalifisert.»

MSNBC reagerte på uttalelser fra Willis’ tidligere venn Robin Yeartie, som sa at hun ikke er i tvil om at Willis og aktor Nathan Wade hadde et «romantisk» forhold fra 2019 og deretter.

Dette tyder på at Willis løy for retten da hun hevdet at det ikke var noe romantisk forhold mellom de to i 2021.

«Du er ikke i tvil om at deres romantiske forhold var gjeldende fra 2019 til siste gang du snakket med henne?» spurte advokat Ashleigh Merchant.

«Uten tvil,» svarte Yeartie.

Men dette får du ikke vite når Tove Bjørgaas kommenterer saken i morgennyhetene. Ifølge henne er det Trump som forsøker å vri seg unna ved å utnytte det romantiske forholdet til å kompromittere statsadvokaten.

For å få dette regnestykket til å gå opp, må Bjørgaas underslå hva som virkelig er avdekket om Willis og hennes elsker Nathan Wade.

For de hadde ikke bare et forhold før saken kom opp; Wade hadde to møter med det juridiske kontoret i Det hvite hus, og de varte hele dagen. Han fikk betalt over 200 dollar timen for å planlegge med Det hvite hus hvordan de skulle legge an saken mot Trump. Biden har hele tiden bedyret at han ikke har noe å gjøre med rettssakene mot Trump. Det motsatte er tilfelle. Det hvite hus har vært aktive i alle rettssakene.

Hadde noe tilsvarende blitt avslørt om Trump, ville det vært game over. Nå er Bidens troverdighet sterkt svekket av Hur-rapporten, og det kan bidra til at selv MSNBC ikke lenger forsvarer ham like sterkt som før.

Tove Bjørgaas velger imidlertid å se saken fra samme vinkel som en statsadvokat som lyver og bedrar.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.