Tucker fikk Rupert Murdoch og RINOs til å gå fra konseptene. Nå er det EU som mister besinnelsen. Tucker provoserer krigspartiet på begge sider av Atlanteren. Guy Verhofstadt er en løs kanon, bare spør Nigel Farage. Men andre har blitt radikalisert og sier sjokkerende ting. Anders Åslund var en av artiktektene bak Jeltsins privatisering. Nå vil han ha Tucker utestengt fra EU.

Men det er ikke nok. Han poster referanse til Lord Haw-Haw som var stemmen til nazistene under krigen. Han ble hengt etter krigen. Åslund synes det er betimelige å minne om hvordan det går med forrædere med referanse til Tucker.

De er gått helt av hengslene.

Hvis EU tror de vinner tilhengere på å ville sanksjonere journalister som gjør jobben har de forregnet seg.

Kystelitene i USA er hysteriske ved tanken på Trumps comeback. I EU er det tanken på Ukrainas nederlag som utløser hysteriet, pluss Trump. Begge deler flyter over i hverandre i deres hoder. De har overbevist seg selv om at Russiagate var virkelig.

Holdningen til Tucker er en målestokk på hvor langt inn i tåkeheimen eliten har beveget seg.

Hans Twitter-video hvor han varsler intervjuet var onsdag sett av 80 millioner. Ved midnatt vil intervjuet bli lagt ut.

Det er fri journalistikk mot makthavere som tror de eier ytringsfriheten og har rett til å diktere andre.

De vil tape.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.