En kvinne og hennes to små barn er sendt til sykehus etter at en mann kastet det som fremstår som et etsende stoff på dem i Sør-London.

Tre politifolk ble også lettere skadd, trolig da de kom til stedet for å hjelpe kvinnen og barna hennes. Ytterligere tre personer ble også sendt til sykehus for en sjekk, opplyser politiet.

– Det pågår tester for å fastslå hva slags stoff de er utsatt for, men vi tror det er et etsende middel, sier politioverbetjent Alexander Castle.

En mor skrek «øynene mine» etter at hun og hennes to barn ble skadet i syreangrepet før gjerningsmannen flyktet fra stedet, skriver The Daily Mail.

De tre ofrene er blant totalt ni skadde, og åtte er kjørt til sykehus etter den grusomme hendelsen sør i London, opplyser politiet.

Det antas at alle, bortsett fra de tre første, ble «utilsiktet» skadet da de kom familien til unnsetning.

Politiet har innledet etterforskning etter at det etsende stoffet ble kastet mot trioen i Lessar Avenue i Clapham South.

1500 syreangrep i London siden 2011

Met Police er nå i gang med en menneskejakt og bruker et helikopter i jakten på angriperen.

– Jeg så en hvit bil komme langs veien, og så så jeg to personer komme ut av bilen, og de sloss, sier et vitne til The Sun.

– Damen gråt og ropte «øynene mine», politi hjelp meg, sier vitnet videre.

Bilder fra åstedet viser en forlatt hvit Hyundai i20 stasjonsvogn med åpne dører i en gate der boliger selges for opptil 3 millioner pund.

Den havarerte bilen ser ut til å ha en knust frontrute, og bildene viser en etterlatt boblehatt i nærheten.

– En mann ble sett flykte fra åstedet. Vi bruker ressurser fra hele politiet for å pågripe denne personen, og arbeidet med å finne ut hva som har ført til denne forferdelige hendelsen pågår, sier politioverbetjent Alexander Castle.

Det opplyses ingenting om etnisitet på de involverte i hendelsen.

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.