Afghaneren Abdul Ezedi som skadet hele 9 mennesker i sitt hatefulle syreangrep på en kvinne og to barn, er søkk borte.

Hendelsen ble fanget på overvåkingskamera. Det viste ifølge Sky News en mann som løper rundt en bil, før han setter seg inn i den. Samtidig ser man en kvinne og et barn foran bilen som holder seg for ansiktet. «Mine øyne! Mine øyne!» skal kvinnen ha ropt ifølge vitner.

Han kjører også på kvinnen, før han stopper og kaster et barn ut av bilen og på bakken.

Den skadede kvinnen er så skadet at hun ennå ikke er avhørt, dermed har man ikke kunnet fastslå forbindelsen mellom de to. Politiet tror imidlertid de kjente hverandre, og at angrepet var målrettet, skriver VG.

Mor og to barn til sykehus etter syreangrep i London

Tre politistyrker, Metropolitan Police, Northumbria Police og British Transport Police var med å klappjakten på den mistenkte de første timene.

Men Ezedi er ikke å finne noe sted.

Nå har politiet gått til det skrittet å utlove en dusør på 20.000 pund, omlag 270.000 norske kroner, for opplysninger som kan føre til at man finner den mistenkte.

Etterforsker Jon Savell sier til Guardian at de holder flere muligheter åpne om hva som kan ha skjedd med Ezedi etter angrepet. Han kom til Storbritannia fra Afghanistan i 2016.

– At han kan ha blitt skadet er en av disse. Jeg tror det at han ikke er sett i det siste kan bety at han ligger et sted uten å ha blitt funnet, eller at noen passer på ham og at han ikke har vært utendørs på en stund.

Politiet advarer publikum om å nærme seg mannen som beskrives som farlig.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.