En av Trumps nærmeste rådgivere, Peter Navarro, ble torsdag dømt til fire måneders fengsel for å ha trosset 6. januar-komiteens innkalling til å la seg avhøre. Steve Bannon har fått samme behandling. Men Hunter Biden har gjort det samme, uten at det har utløst noen reaksjon. Demokratene har innført et system hvor det er forskjell på Loke og Tor.

Navarro trodde han var beskyttet av eksekutiv-privilegie, dvs han jobbet for Trump og presidentens eksekutiv-privilegie gjaldt også ham. Men dommer Amit Mehta, en Obama-oppnevnt, nektet ham å anføre denne immuniteten.

Navarro ble i fjor lagt i fotlenke og håndjern som en annen simpel kriminell. Hunter Biden stilte på trappen til Capitol Hill og hånet Republikanerne som hadde innkalt ham til å forklare seg. Senere dukket han opp under en avhøring i en av kontrollkomiteene og satte seg på første rad sammen med sin advokat Lowell og sugar daddy Kevin Morris. De lo og oppført seg respektløst. Da Nancy Mace henvendte seg til dem og anklaget Hunter for å mangle guts, forlot de rommet. Ingenting skjedde.

Amerikanere ser hva de ser. Hvis du er sønn av en kriminell president kan du gjøre hva du vil.

Det hører også med til historien at så snart 6. januar-komiteen var ferdig og før den oversendte materialet til arkivering, slettet den halvparten av filene, flere terrabyte.

Ingenting som Demokratene og Biden gjør er etter reglene.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.