Tory-partiet vant før helgen en sjokkerende seier i Hackney, London. Dette viser kanskje hvordan transhysteriet i Labour truer partiet.

Dette skriver Camilla Tominey i The Telegraph.

Det konservative parti vant en utrolig seier i Hackney, øst i London, med 53 prosent av stemmene. Bakgrunnen ser ut til å være Labours uklare syn på LGBTQ-ideologien.

Labours kandidat, Laura Pascal, ble suspendert kort tid før og senere gjeninnsatt i rollen noen timer før valglokalene åpnet. Dette førte trolig til valgfiaskoen, siden mistanken var sterk om at hun ble suspendert i første omgang på grunn av en Twitter/X-post som hun hadde lagt ut i sommer.

«Trans women are not female. By definition they are male.»

Det hun skrev er 100 prosent sant, men allikevel kontroversielt i vår postmoderne tid hvor den såkalte eliten sliter med å definere hva en kvinne er.

I tillegg antas det av mange at hun også ble kritisert for å ha likt en annen post, som antydet at transkvinnes som sprader rundt i «kvinneansikter» er sexistiske.

Dette kan selvsagt diskuteres, men det er et klart angrep på kvinners rettigheter når menn overtar deres roller i garderober, idrett og opptak til jobber eller studier, ved at de får kvoteringspoeng.

Hvorfor er ikke dette appropriering av en folkegruppe, nemlig kvinner?

Uansett falt oppslutningen til Labour med hele 13 prosentpoeng ned til 31 prosent på svært kort tid. Dermed vant Tory-partiets kandidat en overraskende seier.

Er dette et tegn på at vanlige velgere har fått nok av den ideologiske ekstremismen på ytre venstre? spør Tominey.

It would surely not be ridiculous to draw the conclusion that the party has lost an election to the Conservatives because it suspended a candidate for stating a biological fact.

Could this be evidence of ordinary voters turning against the hard-Left’s ideological extremism?

Noen vil kanskje hevde at velgernes reaksjon var rettet mot Pascal for hennes uttalelse på sosiale medier. Men ville ikke disse velgerne i så fall valgt Green Party eller The Liberal Party? Det er ikke så mye som tyder på dette, da disse partiene kun fikk henholdsvis 13 og 2 prosent av stemmene.

Pascal beskriver seg selv slik på sosiale medier:

«Feminist: unapologetic for gender critical views.»

Tominey foreslår at partiet Reform UK burde ta kontakt med henne.

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.