I dag starter globalistorganisasjonen World Economic Forum (WEF) sin 54. årlige konferanse i Davos. Temaet for i år er «Rebuilding Trust» og målet er at de deltakende makthaverne skal få verktøy for å gjenopprette tilliten til makthavere og regjeringer i det som beskrives som «en splittet verden».

Et av punktene på agendaen for neste onsdag er en økt hvor deltakerne vil bli informert om hvilke tiltak som anses som nødvendige for å møte en ny pandemi av det som kalles «sykdom X» – som ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO) , antas å føre til 20 ganger flere dødsfall enn covid-19. Programpunktet presenteres som følger av WEF:

«Med nye advarsler fra WHO om at en ukjent «sykdom X» kan føre til 20 ganger flere dødsfall enn koronaviruspandemien, hvilken ny innsats er nødvendig for å forberede helsevesenet på de mange utfordringene som ligger foran oss?

Denne sesjonen er knyttet til World Economic Forums initiativ Partnership for Health System Sustainability and Resilience og Collaborative Surveillance.»

Foredragsholdere under dette programpunktet inkluderer WHOs generalsekretær Tedros Adhanom Ghebreyesus, representanten for WEFs eksekutivkomité Shyam Bishen og AstraZenecas styremedlem Michel Demaré.

Ghebreyesus har tidligere advart om at det vil være en mer dødelig pandemi enn covid-19 og at verdens regjeringer må ta sterke tiltak for å håndtere den.

Blant årsmøtets 2.800 deltakere fra 120 land er 60 stats- eller regjeringssjefer og 40 utenriksministre. Representanter fra alle nordiske regjeringer er til stede i Davos. Årets konferanse fokuserer på fire områder: «Å oppnå sikkerhet og samarbeid i en splittet verden», «Skape vekst og arbeidsplasser for en ny tid», «Kunstig intelligens som drivkraft for økonomi og samfunn» og «En langsiktig strategi for klima, natur og energi».

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Kjøp billetter til lesermøte med Mikael Jalving!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.