Under pandemien var ansatte i helsesektoren utsatt for et sterkt vaksinepress. Enda sterkere enn den øvrige delen av befolkningen.

Konservativt Sandefjord vil ha en evaluering av pandemiresponsen i kommunen, der fagfolk har det avgjørende ord. Ordfører Gleditsch (Høyre) var sen med nedstengninger av kommunen, noe han fortjener ros for. Tiltak må være proporsjonale i forhold til det påståtte trusselbildet.

Det er sannsynlig at vi får en ny krise under Erna Solbergs ledelse. Vi nærmer oss 2030. Erna Solberg var leder for FNs Agenda 2030 samtidig som hun var statsminister i Norge, og Klaus Schwab, lederen for World Economic Forum har sagt til sine tilhengere at de ikke må la noen krise gå til spille. World Economic Forum har utarbeidet The Great Reset som er til forveksling lik Agenda 2030. 

Før Solberg kommer til makten ønsker Konservativt Sandefjord en lokal granskning, slik at vi kan avgjøre om det er tilstrekkelig at helsesektoren i Sandefjord Kommune gjør slik de alltid har gjort under epidemier: Syke, gamle, og andre sårbare isoleres, og de unge, friske og sterke fortsetter sine liv som før, uten at skoler, barnehager og forretninger stenger, og uten noe press til å ta vaksiner de friske ikke behøver “for å redde bestemor” . Dette er spesielt viktig når det viser seg at mRNA-vaksinen ikke forhindrer sykdom og ikke forhindrer smitteoverføring, noe som betyr at den er uvirksom. Dessuten har mRNA-vaksinen store bivirkninger sett i forhold normale og godkjente vaksiner. 

Konservativt ønsker en nasjonal granskning av legitimiteten til regjeringen Solbergs pandemirespons.

Dette er faktisk de mest drastiske og totalitære tiltak gjort i norsk befolkning i fredstid. Ekstreme tiltak krever en ekstremt god forklaring. Denne forklaringen har uteblitt. I stedet har bakgrunnsinformasjon for de nedstigningene blitt holdt tilbake fra offentligheten, og blitt hemmelighetsstemplet for 60 år.

Regjeringen Solberg har opptrådt frykt-manipulerende. Det samme har en ukritisk presse gjort.

Hverken regjeringen Solberg eller Støre har tatt hensyn til rapporter, fakta og forskningsresultater som bryter med deres narrativ. Forskere som ønsker å få vite hvilket faktagrunnlag politikken bygger på, blir avvist. Det at myndighetene holder tilbake nødvendig informasjon, gjør en debatt umulig, for vi vet ikke hva vi skal debattere.

På grunn av at pressen ikke bare er manipulerende, men også drev sensur på nivå med Facebook og Twitter , har publikum måttet gå til alternative medier for å få nødvendig informasjon. Myndighetene har opprettet Faktisk.no for å bistå Facebook og Twitter i deres sensur.

Tiltakene skapte splittelse mellom de som blindt tror på myndighetene, uansett hvilke innfall (tiltak) de setter i gang, og de som tenker selv og ville ha en begrunnelse for tiltakene. Regjeringens politikk ble møtt med protester, spesielt fra faglig og medisinsk hold og fra kristne, og alle grupper som er vant til å forholde seg til objektive fakta. Det å ta mRNA-vaksinen ble en plikt, en dugnad/lojalitetserklæring og til og med en kristenplikt! 

Konservativt mener at innføring av koronapass i forbindelse med Covid-19, er i strid med grunnleggende prinsipper vårt samfunn bygger på. Koronapass vil ikke hjelpe samfunnet, men vil bare bidra til mer overvåkning, og et segregert og klassedelt samfunn.

Hvis norske ministre signerer avtaler med WHO som medfører at Norge underkastes WHOs autoritet, vil Konservativt erklære denne signaturen for grunnlovsstridig, og bekjempe overnasjonal kontroll. Kjerkhol har forsøkt å underskrive slike avtaler to ganger, heldigvis uten hell.

Virksomme medisiner og råd fra helsepersonell skal ikke sensureres og forbys fra markedet. «Front Line COVID-19 Critical Care (FLCCC) Alliance» gir forebyggende og behandlende råd om Covid-19, og har oppnådd gode resultater. Se  eller dokumentet «FLCCC-Protocols-COVID-19» for nærmere informasjon og referanser.

 

Solfrid Jarsve Brekke er på listen til Konservativt Sandefjord og Konservativt Vestfold.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.