Riksadvokaten i Kansas, USA, saksøker Pfizer for løgner om covid-injeksjonene. Kunngjøringen om rettsforfølgelsen kan du se i dette klippet. Altså handler det om løgnaktig markedsføring som Pfizer garantert har satt av penger i budsjettet sitt til å betale bot for, slik de har betalt milliarder i bøter for i lignende saker tidligere.

Lisens til å drepe

For å ta den korte versjonen, så handler saken om at Pfizer i sine egne studier hadde meget alarmerende tall for spontanaborter, dødfødsler, myocarditt (betennelser i hjertet) og en lang rekke andre faresignaler, FØR utrullingen av covid-injeksjonene. Problemet for oss i mottagerenden, er at Erna, Macron, Trudeau, Biden og resten av den inkompetente, onde WEF-røkla som styrer oss mot agenda 2030, ga Pfizer, Moderna, (ModifiedRNA) og andre aktører i Big Pharma lisens til å drepe og lemleste. I avtalene de inngikk med Pfizer & co. har de gitt dem amnesti for erstatningsansvar for menneskelig skade, og kun åpnet for mulighet til å saksøke for villedende markedsføring.

Big Pharma har penger til å betale for det. De har tjent så vanvittig mye penger på myrderiene sine at de kan betale bøter herfra til himmelen, og fortsatt sitte igjen med astronomisk profitt.

Ingen politiker har blitt skadet. Hvorfor det?

Hvor du enn beveger deg i dagens samfunn, enten in real life eller virtuelt, er det umulig å unngå å høre om, eller komme i en slags befatning med, plutselige dødsfall, hjerteproblemer, blodpropper, turbokreft og en ufattelig lang liste av andre sykdommer som rammer unge og eldre, sunne og friske mennesker. Inntrykket bekreftes av rapportsystemene for vaksineskader, som er det mangedoble sammenlignet med alle vaksiner samlet i verdens historie. Samtidig har vi kunnskapen om at bare 1–10 % av vaksineskader og død faktisk rapporteres, som igjen bekrefter at mørketallene er gigantiske. Overdødeligheten som ingen myndighet i verden ville finne på å undersøke opphavet til, er langt høyere enn i krigstid.

Ikke en eneste politiker, helsemyndighet eller andre i maktposisjoner ser ut til å ha blitt skadet. Men så har heller ingen av dem blitt injisert i idrettshaller og lignende steder, slik som resten av det norske folk var henvist til. De må ha fått tilsendt injeksjoner til arbeidsplassen sin av en type som ser ut til å være helt uten en eneste bivirkning.

Ondskapen er umulig å fatte

Veien til helvete er brolagt med gode hensikter, er det noe som heter. Jeg skulle ønske jeg kunne tro at gode hensikter var og er den eneste agendaen her. Ernas «hundre års hemmelighold» pulveriserer den troen, dessverre. Det hadde ikke vært nødvendig med hemmelighold hvis det ikke hadde vært noe å skjule. Det kan bare bety at vi snakker om bevisst ondskap. Eller i det aller minste collateral damage, som er ondskap per se, uansett hvordan man vrir og vender på det. Samtidig er det nettopp at den type ondskap er umulig for et normalt menneskesinn å fatte som har gjort denne forbrytelsen mot menneskeheten mulig.

Dypstaten i USA er Norge

Covid har utspring i USAs biovåpenprogram, som har vært av ledet av Anthony Fauci i mange tiår. En nylig framkommet informasjon forteller at da Obama ga ordre om stans i gain of function-forskning (tukling med virus for å gjøre dem mer farlige og smittsomme for mennesker) i 2014, ble prosjekter som allerede var i gang og finansiert, unntatt.

«Vaksinene» kommer fra USAs Big Pharma. Sensuren orkestreres i samarbeid mellom Biden-regimet og Big Tech. Når du utestenges, eller shadowbannes i sosiale medier, er det dypstaten i USA som har regien. Norske myndigheter er deres ivrige medløpere.

Pfizer er hovedsponsor for alle de store nyhetsformidlerne i hovedstrømsmedia i USA. De norske propagandistene, tidligere kalt journalister, klipper og tilpasser stoff fra den amerikanske løgnpressen som de presenterer som sannhet for det norske folk. De forventer at du ikke skal tro verken dine egne øyne eller ører.

Myndighetene våre har tett samarbeid med den amerikanske dypstaten via fredspris til krigeren Obama til Støres torskemiddag med Hillary og 700 millioner av pengene våre til Clinton foundation. Dypstaten i USA er dypstaten i Norge.

La meg si som Neil Oliver (look him up): Hvis du ikke er konspirasjonsteoretiker på dette tidspunktet i historien, så har du rett og slett ikke fulgt med i timen.

Her kan du selv lese Pfizer-dokumentene som myndighetene våre har holdt skjult for deg: www.dailyclout.io

 

Bestemor

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.