Socialdemokraterna i Sverige vil løse problemene med segregering ved å tvinge svenske barn til å gå på skoler sammen med barn fra andre land. Det blir et «likere» samfunn hvis absolutt alle skolene raseres.

Stockholms borgermester Karin Wanngård (S) vil bygge sammen villastrøket Bromsten med det utsatte området Rinkeby, skriver Samnytt.

Projektet utgör en del av partiets landsomfattande plan på att tvångsblanda landets befolkning utifrån hudfärg.

Siden de voksne ikke klarer å integrere de uendelige mengdene med nye svenske statsborgere, sender man barna til fronten. Det er med andre ord kvinner og barn som ofres først på multikulturens hellige alter.

Mange svenske kvinner kan muligens skylde på seg selv, siden de i massiv grad stemmer på de partiene som ønsker å forvandle Sverige fra en velstående, homogen velferdsstat til en hyperkriminell og utrygg nasjon, preget av gjengvold, drap, voldtekter og fornedringsvold.

Men barna har ikke stemmerett. Nå skal barna tvinges til å gå på skoler hvor få snakker svensk og mange ikke kan oppføre seg. Dette vil selvsagt føre til ytterligere nedgang i de svenske PISA-resultatene.

Lignende programmer er planlagt i Danmark, og våre norske myndigheter følger nok nøye med.

Danskene vil rive ghettoene, multikulturen skal smøres ut over hele landet

Socialdemokraterna har nylig innrømmet at innvandringspolitikken som de har ført med iver i mange tiår, har vært til skade for Sverige. Men å samarbeide med Sverigedemokraterna er fortsatt helt uaktuelt, for SD advarte som kjent for tidlig, før det var ok å erkjenne at Sverige nærmer seg en kritisk situasjon.

Løsningen er å blande befolkningen ved hjelp av tvang.

Den lösningen stavas storskalig omflyttning av människor med politiska tvångsmedel syftande till att uppnå en jämn etnisk blandning i hela landet. Utomvästliga migranter ska flyttas från fallerade no go-zoner till välfungerande svenskdominerade områden och vice versa.

Hva villabeboerne i Bromsten synes om å bli integrert med et beryktet område som Rinkeby, som regnes som et «spesielt utsatt område», sies det lite om fra kommuneledelsen i Stockholm. Men lignende tiltak andre steder har skapt voldsomme reaksjoner blant rasende foreldre.

Politikerne pleier i slike tilfeller å synes mest synd på seg selv, hevder de blir utsatt for hat, hets og trusler. Det er kanskje ikke så rart at foreldre reagerer når barna deres blir brukt som rene forsøkskaniner i et svært risikabelt eksperiment som neppe vil løse flere problemer enn det skaper.

Wanngård er dog overbevist om at hun får støtte av velgerne i Stockholm når byens myndigheter nå investerer milliarder av skattemidler på en slik form for sosial ingeniørkunst.

– Vi har satt av pengar för jämlik stadsplanering, forklarer Wanngård, som legger til att byen/skattebetalerne skal stå for all infrastruktur.

– Jag har följt den här frågan jättelänge. Min vision är att bygga ihop Stockholm.

Fortsatt er det noen som tror på det nye norske «vi»

Det var Socialdemokraterna som lot seg inspirere av byggeprosjekter fra kommunistiske østblokkland da de utformet drabantbyene som er kjent som «miljonprogrammet». Disse forstedene er i dag så å si okkupert av folk som stammer fra andre verdensdeler.

Wanngård skal løse problemene.

– Nära flerfamiljshus ska vi bygga fler radhus, nära villor ska vi bygga fler flerfamiljshus. Alla stockholmare ska kunna bo i hela staden. Vi har en segregerad stad i dag, sier Wanngård til DN.

Det er dog en del svensker som frykter at dette blir nok et eksempel på totalt mislykket integrering. Listen over mislykkede prosjekter begynner å bli lang.

Kjøp «Europas underlige død» her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.