Donald Trump hevder at hvis han ikke vinner presidentvalget i 2024, forventer han at USAs økonomi vil oppleve en depresjon som «The Great Depression» i 1929.

Nok en gang nærmer vi oss de harde tredveårene, hvis man skal tro på Trump. Mange finner det interessant at målet til globale krefter selv peker på nettopp 30-åra som et mål i seg selv.

De fleste har jo hørt om Agenda 2030, som gjennomsyrer all politikk, enten det gjelder klimatiltak eller drømmen om et globalt, sosialistisk tyranni slik FNs bærekraftsmål argumenterer for i liten skrift.

FNs bærekraftsmål 2: Utrydde sult

Trump kom med uttalelsen i et eksklusivt intervju med Breitbart News. Her hevdet han også at grunnen til at aksjekursene på Wall Street-børsen stiger, er at markedet forventer at Trump vil gå seirende ut av neste års presidentvalg. S&P 500 har steget hele 24 prosent i 2023, ifølge CNBC.

– I think if I don’t win, we’re going to have a depression like 1929.

– I think the reason the stock market is up is because if you look at the polls, people say I’m going to win. Biden is getting lucky in that regard. I had a phenomenal stock market. Everything was good about our economy. We had no inflation.

Trump sa også at selv om inflasjonen ser ut til å være på vei ned, skyldes dette at økonomien lider av større problemer. Han hevdet også at de lave tallene på arbeidsledige amerikanere er falske, siden millioner av amerikanere ikke leter etter jobb. Dette kan kanskje skyldes at mange er fornøyde med å leve på sosiale overføringer.

– The inflation is so rampant. The inflation has calmed down a little bit now, but that’s because the economy is not good. The jobs numbers are fake because millions of people are not looking for jobs.

Breitbart spør hva Trump tenker om de som stadig angriper ham for å være autoritær, og til og med går så langt som å sammenligne ham med Hitler.

Trump sier at dette skyldes at Biden & co ikke har noen andre argumenter, for landet opplever en katastrofe som de selv har forårsaket.

En ny meningsmåling fra Morning Consult viser at 50 prosent av de spurte mener Trump er den kandidaten som best kan håndtere amerikansk økonomi. Kun 32 prosent mener Biden er best egnet.

Presidentvalget i USA avholdes 5. november 2024.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.