USA har oppdratt en generasjon unge som er ultraradikale. 51 prosent ønsker å overlate dagens Israel til Hamas, viser en ny meningsmåling. Disse unge, som kalles generasjon Z, er for en stor del anti-USA, anti-hvite og anti-Israel. De truer med å velte Bidens kampanje og kaller ham genocid-Joe.

Tallene er sjokkerende. Det er noe nihilistisk over de unge. For kort tid siden spredte Osama bin Ladens brev til Amerika seg som en farsott. Bin Laden sier det er USAs utenrikspolitikk som fikk ham til å gjennomføre 9/11. Forbausende mange unge sa brevet var en øyeåpner.

A majority of young Americans said they believe Israel should “be ended and given to Hamas,” according to a shocking poll.

The survey, conducted THIS WEEK by Harvard-Harris polling, found 51% of Americans between the ages of 18 and 24 said they believed the long-term answer to the Israel-Palestinian conflict was for “Israel to be ended and given to Hamas and the Palestinians.”

Bare 32 prosent trodde på en tostatsløsning og bare 17 prosent mente at andre araberland burde absorbere den palestinske befolkningen.

Men ser man nærmere på tallene er de ikke like nedslående. Selv blant 18-24 mener 76 prosent at Hamas begikk grusomme overgrep, herunder seksuelle. Men 24 prosent tror ikke på det. Det er altså en av fire.

Ser man på hele befolkningen nyter Israel solid, ja overveldende støtte: 81 prosent holder med Israel, bare 19 prosent med Hamas. NB! ikke palestinerne.

Blant 18-24 er tallet helt jevnt: 50 prosent for Israel og 50 prosent for Hamas. Etter 7. oktober er det et uhyggelig tall.

73 prosent mener det er en falsk ideologi å hevde at jøder er undertrykkere, men igjen: hele 27 prosent mener det er riktig. Blant 18-24 år mener hele 67 prosent at israelere er undertrykkere.

Dette er «Obamas» barn. Det er kystelitenes barn. Det er akademias barn og medienes.

Det ligger en omfavnelse av vold i bunnen av de unges holdninger som ikke lover godt for Amerikas fremtid og heller ikke amerikanske jøders.

A full 60% of the same demographic said Hamas’ Oct 7 terrorist attack could be “justified by the grievance of Palestinians” — a position held by just 27% of Americans overall.

At the same time, 58% of 18-24 year olds agreed that “Hamas would like to commit genocide against the Jews in Israel.”

Tre rektorer ved eliteuniversitetene Harvard, Penn og MIT har gjort seg bemerket ved å si under en kongresshøring at slagord om folkemord mot jøder var noe som måtte vurderes ut fra kontekst.

Nå viser det seg at studentene er enig i det: Det skal være innenfor ytringsfriheten å be om folkemord på jøder.

When asked if “Israel is committing genocide against those in Gaza or is it just trying to defend itself and
eliminate Hamas,” 60% of Americas age 18-24 said Israel was committing genocide —a view held by just 37% of Americans overall. Meanwhile 53% of young Americans said students should be free to call for the “genocide of jews” without consequences.

A full 67% of 18-24 year olds said they believed Jews “should be treated as oppressors” — a position which 73% of Americans disagreed with and called a “false ideology.”

På spørsmål om «Israel begår folkemord mot de i Gaza, eller bare prøver å forsvare seg selv og eliminere Hamas,» sa 60% av amerikanere i alderen 18-24 år at Israel begår folkemord – et syn som bare 37% av amerikanerne har. I mellomtiden sa 53 % av unge amerikanere at studenter burde stå fritt til å gå inn for «folkemord på jøder» uten konsekvenser.

Hele 67 % av 18-24-åringer sa at de mente at jøder «bør behandles som undertrykkere» – en posisjon som 73 % av amerikanerne var uenige i og kalte en «falsk ideologi».

57 prosent av amerikanske muslimer mente grusomhetene 7. oktober var rettferdiggjort pga undertrykkelse av palestinerne.

Målingen forteller om en radikalisering av de unge som ikke har foregått i et vakuum: Den er et resultat av identitetspolitikk, seksualpolitikk, antikolonialisme og rettferdiggjøring av opprør mot det bestående.

Det er 68′-årenes radikalisme som har gått over i nihilisme.

Det rammer i første rekke Demokratene, men er til syvende og sist hele Amerikas problem.

 

https://nypost.com/2023/12/16/news/majority-of-americans-18-24-think-israel-should-be-ended-and-given-to-hamas/

 

 

 

 

 

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag her.

 

Kjøp Jean Amérys bok her

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.