En person er funnet død i en bil i Lørenskog natt til lørdag og politiet har pågrepet fire personer. Den døde ble funnet i et parkeringshus. Der var også de fire som ble pågrepet og de er siktet for brudd på våpenloven og drap.

De fire ble først pågrepet for brudd på våpenlovgivningen, skriver Øst politidistrikt i en pressemelding.

– På bakgrunn av undersøkelser på stedet samt andre opplysninger i saken ble det igangsatt etterforskning og hvor siktelsene ble utvidet til brudd på straffeloven paragraf 287 «for å ha unnlatt etter evne å hjelpe en person som var i åpenbar fare for å miste livet». De siktede ble fredag ettermiddag avhørt opp mot siktelsen, og har ikke erkjent straffskyld, skriver politiet.

Alle de fire har knyttet seg til åstedet og den avdøde, og de ble fredag kveld siktet for drap eller medvirkning til drap. Det skjedde på bakgrunn av undersøkelser på stedet og andre opplysninger i saken, opplyser politiet.

Ingen av de fire er avhørt opp mot siktelsen om drap eller medvirkning til drap. Alle de fire fremstilles for varetektsfengsling i Romerike og Glåmdal tingrett fra klokka 12 lørdag ettermiddag. (NTB)

Utviklingen går i svensk retning.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.