Stillbilde fra IDF-video

IDF har funnet enorme mengder ammunisjon og våpen nær en skole og et sykehus i Gaza, opplyser israelske militærmyndigheter.

Israelske styrker har hatt høy aktivitet i Gaza de siste 24 timer.

I tillegg til å eliminere og bombe terrorister og deres tilholdssteder, oppdaget IDF ett av de største våpenlagre de noensinne har funnet på Gaza.

IKAJ Presse melder om saken.

Arsenalet som ble funnet, inneholder hundrevis av missiler, kort- og langdistanseraketter, antitank-missiler, UAV-er (droner) og eksplosiver.

Alt dette ble funnet nær tett befolkede, sivile områder, der det også ligger et sykehus og en skole, sier IDF. Noe av ammunisjonen ble sprengt på stedet, mens deler av det ble sendt til nærmere undersøkelse.

Også ved en annen lokal skole fant israelske tropper våpen og ammunisjon, opplyses det.

Dette er ikke det man vanligvis forbinder med skolemateriell.

Ved en av skolene skal man også ha ødelagt en terrorcelle som har bedrevet sine operasjoner derfra.

IDF kalte alle disse funnene “ytterligere bevis på den kyniske bruken av sivile innbyggere som menneskelige skjold».

Israelske militære myndigheter beretter at soldater på bakken jobber videre med å lokalisere våpen, sprengstoff og Hamas-infrastruktur over og under bakken, et arbeid som stadig ser ut til å gi nye resultater.

IDFs styrker opererer nå sentralt inne i Gaza, og sammen med luftangrep bidrar bakkestyrkene til å eliminere terrorister fra både Hamas og Palestinsk Islamsk Jihad. I tillegg ødelegges mye infrastruktur som er brukt av gruppene.

Saken ble først publisert i Jerusalem Post

 

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.