Snøvær i flere europeiske land skaper trøbbel for mange. 

I Nordvest-England har 15 centimeter snø ført til kaos på veiene, skriver BBC.

Den britiske kringkasteren forteller at flere i Cumbria har blitt tvunget til å tilbringe natten i bilene sine etter å ha kjørt seg fast i dyp snø.

Den lokale redningstjenesten i Cumbria opplyser at de jobber så hardt de kan, og i området har skoler, kirker og speiderlokaler åpnet dørene for folk som trenger tak over hodet.

Lørdag ble flytrafikken i Sør-Tyskland lammet av snøvær, og blant annet var flyplassen i München stengt hele dagen. Søndag ble trafikken gjenopptatt, men været fortsetter å skape forstyrrelser for reisende.

Jernbaneselskapet Deutsche Bahn opplyser om omfattende forsinkelser søndag. De ber folk holde seg hjemme med mindre det er strengt nødvendig å reise. Også mandag kommer jernbanetrafikken til å være kraftig rammet av forsinkelser og kanselleringer.

Samtidig er 150 flygninger kansellert i Amsterdam i påvente av et varslet snøvær søndag.

I Østerrike kom over en halvmeter snø lørdag. 20.000 kunder er strømløse, og mange av dem har heller ikke telefondekning som følge av været.

 

 

Kjøp bøker fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.