Store medier er overrasket over at Geert Wilders’ brakvalg i Nederland. Det er det ingen grunn til. T.v. tyrkere med flagg foran det tyrkiske konsulatet i Rotterdam under et besøk av Tyrkias utenriksminister, t.h. Frihetspartiets (PVV) leder Geert Wilders. Foto: Peter Dejong og Yves Herman – begge via AP / NTB.

Vestlige lands politikere har i flere tiår bidratt til å ødelegge egne lands kultur og økonomi med påstått nødvendige klimatiltak og mislykket innvandring av fremmed­kultur. Nå overraskes politikerne av dårlig oppslutning og negative reaksjoner, og de tar med seg den løgnaktige pressen i fallet på vei ned.

Det oppstod voldsomme opptøyer i Dublin da en angivelig migrant fra Algerie nylig knivstakk flere barn og en kvinne på åpen gate. Irske politikere kjører «svenske-metoden» med «åpne hjerters dør» for migrantene, og det viser seg også i Irland å være mislykket.

Flere landsbyer og mindre tettsteder har opplevd at innvandrer­befolkningen har gått fra tilnærmet null til opp mot 40 prosent i løpet av et år. Mange tør ikke sende barna sine alene ut på gaten, og da er et knivangrep på forsvarsløse barn fra en migrant nettopp den berømte dråpen i begeret.

Les også: Minst 34 pågrepet etter voldsomme opptøyer i Dublin

En buss og en bil står i brann under opptøyer i Dublin 23. november 2023. Foto: Brian Lawless / PA via AP / NTB

Overraskes av folkets reaksjoner

Som vanlig reagerer politikerne med forferdelse, når folket reagerer negativt på en hendelse som barne-knivstikkingen.

Politikere i Irland kaller irenes opptøyer for «skammelige», og hever seg dermed opp i et moralsk sjikt der vi her hjemme ser Jonas Gahr Støre, Erna Solberg og andre befinne seg i, sammen med slike som Angela «Wir schaffen das» Merkel med flere i utlandet.

Det er vestlige land som skal «redde den tredje verden», koste hva det koste vil, samme hvor totalt mislykket innvandring av fremmed­kulturelle, tilhørende integrerings­problemer, samt klan-, kriminalitets- og voldskultur påviselig er.

De ekstreme utgiftene forbundet med «folke­vandrings­prosjektet» fra tredje verden til Europa, der man for eksempel i Norge nå kan se at ikke-norske fra Gaza med perifer tilknytning til landet vårt, som ikke har bodd i Norge og ikke snakker norsk, skal «reddes hjem».

«Flyktningturismen» er en realitet, og fortløpende ser vi folk fra land som Somalia, Eritrea og Syria – alle «flyktninger» her i landet – farter tilbake til landet de flyktet fra.

Mange av disse er svært under­representert i arbeidslivet og med lav syssel­settings­grad på tross av at én times arbeid i uka klassifieres som «i arbeid», og man skjønner derfor at det er trygd fra Norge disse lever av i utlandet.

Mange av oss reagerer kraftig på de enorme kostnadene «nordmenn i Gaza» utgjør, og vi spør oss hvordan i alle dager det kan ha seg, at disse 250–270 «nordmennene» kan ha flyktning­status i Norge, når de av egen fri vilje kan reise til og oppholde seg i Gaza i månedsvis – også med små barn i reisefølget. Det er uforståelig at det ikke ryddes opp i det hele og at de som ikke lenger trenger å ha flyktning­status, repatrieres dit de kom fra – og derfra og ut livnærer seg selv etter å ha hatt en norsk livbøye å klamre seg til, som de åpenbart ikke har behov for lenger.

Når folk reagerer med ditto sinne i Nederland, Sverige, Italia og Tyskland, for å nevne noen få europeiske land der politiske partier på høyresiden av politikken vinner fram, er dette ikke overraskende på noen måte. Befolkningen opplever kutt i tjenester, økte skatter, høyere utgifter, økt pensjonsalder, men allikevel fortsetter den kostbare innvandringen.

Verken politikere eller presse nevner at innvandring er fryktelig dyrt for oss i Vesten, spesielt når innvandringen kommer fra den tredje verden med alt hva det innebærer av fremmed kultur og fravær av teori- og yrkes­kompetanse blant de som ankommer.

Innbyggerne i vestlige land kan ved selvsyn se hva mislykket og altfor stor innvandring gjør med landene deres, og kan samtidig se at det påløper enorme utgifter og store tilpasnings­problemer knyttet til at fremmed kultur setter sitt kraftige fotavtrykk i landene deres.

Les også: Gaza-saken: Enda et blikk inn i «flyktning-svindelen»

Norge henter «nordmenn» fra Gaza. Skjermdump fra NRK Dagsrevyen 15. november 2023.

Tapper Vesten for penger

Når vestlige lands politikere, herunder Jonas Gahr Støre og Erna Solberg, ikke primært sørger for egen befolknings ve og vel, men viderefører «folke­vandrings­prosjektet» FN har regissert i altfor lang tid – der blant annet analfabeter fra den tredje verden styres til Europa som «flyktninger» på toppen av alle de som i tusentall ulovlig tar seg inn i Europa – da må det gå galt for politikerne til sist.

Pressen okker seg over at Sverige­demokraternas (SD) Jimmie Åkesson nå har hånda på rattet i Sverige, som det største borgerlige partiet i Sverige.

SD er i sterk vekst i befolkningen, som på nært hold kan se at en ikke altfor solid borgerlig regjering bestående av Moderaterna, Liberalerna og Krist­demokraterna forsøkes splittet av politisk opposisjon og av pressen mens volden øker i omfang.

Det er kun et tidsspørsmål i Sverige før SD tar over det hele, for drapene, volden, voldtektene og bilbrannene bare øker på – og det er en handlingslammelse i by og bygd knyttet til hvordan man skal håndtere disse formidable problemene som ligger i den voldsomme masse­innvandringen Sverige har vært utsatt for.

Det samme i Italia og Tyskland, og sist nå altså i Nederland der Frihetspartiet, ledet av Geert Wilders, vant parlaments­valget med 37 mandater av de 150 i parlamentet. At dette bør være et signal om hva folket i Nederland vil, kan det ikke være tvil om. Wilders sier det samme som Jimmie Åkesson har sagt i mange år: Nå kan de ikke ignorere meg lenger.

At norsk presse, i likhet med den svært venstre­orienterte pressen også i andre innvandrings­liberale, klima­hysteriske og EU-vennlige land, kaller Wilders for «den høyre­orienterte, islam­fiendtlige, høyre­ekstreme, innvandrings­fiendtlige» osv. osv., spiller ingen rolle. Folket har talt, og det kommer også til å skje her i Norge når vi får «svenske tilstander» eller for den saks skyld «Dublin-tilstander» mer enn vi allerede har fått det i våre gater.

Les også: «Presseforakt» må bli en del av dagligtalen

Veldig ubehagelig for de etablerte politiske partiene og politikerne at «andre sannheter» enn den de selv fabrikkerer, kommer til overflaten, blant annet i sosiale medier og alternative medier. Skjermdump av forside i Dagsavisen.

De plagsomme sannhetene

– Vi er i ferd med å miste kontroll over hva folk blir fortalt, sa i sin tid Gro Harlem Brundtland noen år etter at hun hadde forlatt politikken.

«Alt var bedre før» for slike som henne, som hadde tilnærmet full styring med det lydige pressekorpset, og hennes tid som politiker var lenge før de fryktelige «alternative mediene» som for eksempel Document.

Hos Document finner man «den andre sannheten» som norsk presse verken vil eller av politisk korrekte grunner kan omtale knyttet til mislykket innvandring og integrering, uvirkelig pengesløseri knyttet til et påstått nødvendig «grønt skifte», EUs svarte sider eller Donald Trump, for å nevne temaer der norsk presse driver kampanje­journalistikk.

Jeg gremmes når jeg for eksempel hører NRKs tidligere Russland-korrespondent Morten Jentoft under sending sier ordet «flyktning» flere titalls ganger etter hverandre om disse som står ved den finske grensen etter å ha blitt skipet gjennom Putin-land for å destabilisere Europa.

Hvordan vet Jentoft noe som helst om status for disse personene Putin har latt slippe igjennom til Finland? Hva er da grunnen til at han repeterer ordet «flyktning» stup i ett, og at dette går i loop i NRKs sendinger, på radio, TV og nett 24/7?

Jentoft ser ut til å lide av «godhetsposør­syndromet» som altfor mange pressefolk i den vestlige verden lider av, og han bruker ordet «flyktning» når man egentlig ikke kan strekke seg lenger enn til «asylsøker» eller «migrant».

Men «flyktning» er et mye mer ladet ord enn de to andre nevnte, og det baner vei for folk som kommer fra den tredje verden, som disse ved den finske grensen, nøyaktig slik begrepet «Syria-flyktninger» gjorde her i landet og ellers i Europa i 2015.

At «Syria-flyktningene» som strømmet til Europa i 2015 og 2016, reelt sett hadde 75 prosent innslag av andre folk enn fra Syria, spilte ingen rolle for vestlige politikere og pressen. EUs grensepoliti Frontex nådde aldri ut med sitt budskap i pressen om at det i all hovedsak var afrikanere, afghanere, asiater og andre fra Midtøsten i reisefølget i 2015/16, som ble solgt inn til befolkningen som «Syria-flyktninger».

Les også: Også VG må kutte kostnader og nedbemanne

Lite omtalt var det i norsk og vestlig presse, da hundretusener av såkalte «Syria-flyktninger» ankom Europa, at EUs eget grensepoliti – Frontex – fortalte at hele 75 prosent av de ankomne ikke var fra Syria, men fra andre land i Midt-Østen, Afrika og Asia. Foto: Csaba Krizsan / MTI via AP / NTB.

Tar med pressen i dragsuget

At det er helt ødeleggende for Norges økonomi å fortsette med import av fremmed­kulturelle, kan det ikke være tvil om.

Disse har en fryktelig lang vei å gå for å lære seg språk som analfabeter, de aller fleste er uten teoretisk og faglig kunnskap vi kan nyttiggjøre oss av i et moderne land, og det er altfor mange aldri kommer seg i jobb, ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB).

Samtidig milliard­subsidierer Norge vindkraft, batterier og hydrogen. Det vil til sist eliminere politikere som Jonas Gahr Støre, Erna Solberg og deres partier.

På ett eller annet tidspunkt vil det oljerike Norge gå tom for penger på grunn av innvandrings- og klimatiltak, for vi kunne aldri kostet på oss forannevnte uten at det norske folk hadde valgt seg flotten­feiere som ser det som sin oppgave å redde kloden og verden.

Vi ser allerede konturene av hva dette innebærer under den sittende regjeringen Støre, der vi får beskjed om å stramme inn livreimen og kle oss med genser innendørs fordi strømmen er blitt for dyr. «Ukraina», sier Støre hver gang han blir spurt om hvorfor det er dyrtid i Norge.

Når vi kommer så langt at folk ikke lenger finner seg i å bli fattige her i landet på grunn av mislykket politikk fra Stortinget, faller også pressen i unåde. Journalister og redaktører har valgt å bære innvandrings- og klimafanen så til de grader sammen med anti-Trump-fanen, EU-markeds­føringen med pluss-fortegn, happy go lucky-saker om de få vellykkede innvandrings­historiene og regelrett underslag av fakta knyttet til kostnadene og nødvendig­hetene knyttet til at vårt land, med fem millioner innbyggere, så til de grader skal bidra til å redde den tredje verden og globalt klima.

Mediene er per i dag i ferd med å miste tillit og opplever misnøye og fall i oppslutningen. Folk stoler ikke på norske medier. Det er ikke bare NRKs «Bamsegutt» som vekker irritasjon, nei, det handler om hvordan pressen bringer et ukritisk, unyansert og demokratisk skadelig budskap nevnt ovenfor til sine lesere, seere og lyttere.

Derfor gleder det meg å se at NTB – norsk presses aller verste løgnfabrikk og servitør av tendensiøs propaganda – nå må nedbemanne. VG må kutte 40 millioner og må nedbemanne, og TV2 må kutte og nedbemanne. Jeg anser dette for å være et sunnhetstegn, at fake news-fabrikkene her i landet går dukken, mister oppslutning og må slanke ned.

I min verden lever jeg i den illusjonen at hvis vi fjerner NRK-skatten, legger ned statskanalens propaganda­maskineri, eliminerer den direkte og indirekte presse­støtten – som alt sammen løper opp i en svimlende sum av nærmere åtte milliarder kroner, da er vi sikret mot at andre enn de som driver seriøs, granskende journalistikk lever videre.

Jeg er motstander av at norsk presse skal nyte godt av våre skattemidler for å drive med hjernevasking av oss. Tiden er helt overmoden for å finne politikere som dels strammer igjen innvandringen, repatrierer flyktninge­turistene, kutter ut hysteriske, kostbare symboltiltak for klima, og skrur igjen kranen for den tendensiøse pressen her i landet.

Valget er ditt, og du kan selv gjøre noe med det allerede ved stortingsvalget i 2025!

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.