Etter Nazi-Tysklands folkemord på jøder, etter den tyske Einsatzgruppens systematiske drap på menn, kvinner og barn, etter Auschwitz, har alle historikere som har tatt for seg Det tredje riket og dets onde gjerninger, spurt hvordan dette kunne forklares. Hvordan kunne Tyskland, som hadde fått rykte på seg for å være hjemmet til Dichter und Denker – poeter og tenkere – synke ned i et slikt barbari?

Til tross for alle forklaringene er det sikkert at tyskerne var godt informert om hva landet deres gjorde. De visste om grusomhetene til de tyske hærene i Polen, Ukraina og Russland, fordi tyske soldater skrev hjem om hva som foregikk. Likevel nøt Adolf Hitler og bødlene hans folkelig støtte inntil de allierte måtte knuse de tyske byene, invadere Tyskland og dele landet inn i okkupasjonssoner.

Hvilken galskap får et folk til å oppføre seg slik? Kan folk i de siviliserte landene virkelig synke ned i blodtørstig barbari nesten over natten?

Vi har nå svaret: Ja, det er fullt mulig, og vi ser beviset i form av de antisemittiske massedemonstrasjonene som finner sted i disse dager overalt i de store byene i Vesten. Hundretusener krever død over Israel. Det de egentlig mener, er døden for jødene, som de – i likhet med nazistene – anklager for å stå bak all verdens ulykker. Derfor må de utryddes, og «Palestina fra elven til havet» må renses for jøder.

En stor del av demonstrantene er åpenbart innvandrerbarbarer fra muslimske land som våre herskere har tvunget på oss i håp om at disse statlige klientene vil hjelpe overklassen med å beholde makten. Men mange andre av dem som krever Israels død, og i noen tilfeller roper «Gass jødene!», er innfødte tilhengere av venstresiden.

Tiår etter tiår har den stått frem som en forsvarer av menneskerettigheter, velferd, multikulturalisme, omsorg for klimaet og verdens fattige. Og slik viser det seg at når disse selvutnevnte humanistene får sjansen til å vise hva som virkelig motiverer dem, opptrer de på samme vis som Hitlers stormtropper.

Du skal selvfølgelig ikke forvente at media skal rapportere om dette, for media er stormtroppenes anstendige avdeling. Det vil nok ikke være mange politikere som tør å si sannheten om den hjemlige femtekolonne heller. Men i fortrolige samtaler, mann til mann og kvinne til kvinne, snakker flere om venstresidens sanne program.

Faktisk har jeg allerede hørt fra en ung mann som pleide å tenke det samme som alle de hyggelige venstreorienterte kvinnene og myke mennene som fyller media, men han har nå forstått katastrofen som dagens nazister vil føre til.

Det må være flere som går og gremmer seg.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.