Flere tusen mennesker var tidlig lørdag ettermiddag samlet i Stavanger sentrum for vise sin støtte til palestinerne på Gaza-stripen.

Politiet hadde ingen nøyaktige tall, men arrangøren Palestinakomiteen i Stavanger varslet på forhånd at det skulle komme 3000, melder Stavanger Aftenblad.

Denne komiteen hyller på sin Facebook-side lignende demonstrasjoner over hele verden. 8. oktober la de ut en post hvor de viste sin støtte til det palestinske folket mens drapene av israelske sivile fortsatt pågikk.

Støttemarkeringen startet som et tog gjennom Stavanger sentrum før appellene ble holdt på Torget.

Det var en broket forsamling som deltok i markeringen, sterkt preget av venstresiden politisk, med deltagere som LO, Rødt, Rød Ungdom, SV, Sosialistisk Ungdom, Ap og AUF.

I tillegg deltok blant annet Kvekerne og Muslimsk Fellesråd Rogaland.

Kvinnegruppa Ottar deltok også. Ønsker Ottar feminisme på linje med muslimske kvinner?

Foreningen FRI og lokalavdelingen Skeivå Rogaland Pride deltok også. Ønsker de LGBTQ-rettigheter som på Gaza? Vet de ikke at Israel er et av de mest liberale landene i verden når det gjelder kjønnsforvirrede folks rettigheter?

I videoen Aftenbladet har lagt ut, kan man høre enkelte rope «from the river to the sea». Dette er en oppfordring til Holocaust, episode 2.

Hamas er allerede i Europa, og støttes av nyttige idioter. Framtiden ser ikke lys ut hvis radikale feminister og tyranniske kjønnsideologer vinner frem med sitt mål om palestinsk frigjøring. Da kan de rett og slett bare glemme sin egen rett til frihet.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.