Nytt

Stavanger Aftenblads lokaler i Verksgata i Stavanger. Foto Berit Keilen / NTB scanpix

En mann ble truet med kniv til å gi fra seg bilen i Stavanger i ettermiddag. Etter en biljakt gjennom sentrum krasjet bilkapreren inn i koranklosser som er satt opp for å beskytte Stavanger Aftenblads lokaler.

Politiet i Stavanger fikk melding om bilkapringen i Hundvåg ved 16.30-tiden. Knivraneren (19) nektet å stoppe for politiet, som tok opp jakten.

Ifølge vitner skal bilen ha holdt høy fart gjennom sentrum før kollisjonen, og det var mye folk ute i gatene. Bilen skal ha krasjet flere ganger før den endte sin ferd. 19-åringen krasjet ogå med en politibil, som ble skadet, opplyser operasjonsleder Brit Randulff i Sør-Vest politidistrikt.

Og ferden endte altså med at raneren kjørte rett inn i steinklossene som ble plassert som sikring for Stavanger Aftenblad etter terroraksjonen mot Charlie Hebdos redaksjonslokale i Paris i 2015.

Et kraftig smell hørtes i redaksjonen idet biljakten endte ved mediebygget rundt klokken 16.40 fredag, skriver Aftenbladet.

Sjåføren, en 19 år gammel mann, ble straks lagt i bakken av politiet. Bilen fikk store skader, og kollisjonsputene ble utløst.

Det er foreløpig uklart om den mistenkte mannen har kommet til skade i kollisjonen. Han ble kjørt til legevakten for sjekk.

 

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort:

Eller du kan velge et enkeltbeløp:

kr

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

For Paypal og SMS se vår Støtt Oss-side.