Én person ble sendt til SUS med alvorlige skader etter et sammenstøt mellom en bil og en elsparkesykkel på Storhaug natt til lørdag. Veien var stengt i nesten seks timer mens politiet jobbet på stedet. Nå melder NTB at elsparkesyklisten er død.

En bil og en elsparkesyklist var natt til lørdag involvert i en ulykke på Storhaug i Stavanger. Ulykken skjedde i Havneringen, i bakken ned fra avkjørselen til Bybrua, i retning sentrum, like ved skateparken.

Den skadde ble kjørt til SUS med alvorlige skader, og ifølge NTB er personen nå erklært død. Det skal dreie seg om en mann i 30-årene.

Føreren av personbilen, en mann i 20-årene, var alene i bilen da ulykken skjedde. Vedkommende er ikke fysisk skadet, men følges opp av helsevesenet. Det er ikke mistanke om kjøring i rus- eller alkoholpåvirket tilstand, ifølge politiet.

– Politiet fikk melding om ulykken klokken 00.09. Det er foretatt vitneavhør, men vi kan foreløpig ikke si noe mer om hendelsesforløpet. Krimteknikere fra politiet og ulykkesgruppen til Statens vegvesen arbeider fortsatt på stedet, sa politiets operasjonsleder Nikolai Austrheim til Aftenbladet klokken 02.55.

Stavanger Aftenblad

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.