Torsdag ettermiddag ble moren og datteren som ble drept i Kristiansand, gravlagt på Voie kirkegård. Flere hundre personer møtte opp for å ta et siste farvel. Bildet er interessant. Det viser at drapene har berørt lokalbefolkningen. Hva tenker de? Av bildet ser vi at begravelsen ikke er kjønnssegregert. Det går ikke så lett når norske er med. Men vi stusser over imam Akmal Ali som sier at det gjør vondt at et uskyldig barn er rammet. Var ikke moren også uskyldig? Slike spørsmål stiller ikke pressen. Den palestinske faren ble funnet drivende i sjøen. Hva var bakgrunnen for drapene? Vi har mistanke om at kapitlet blir lukket nå. Tekst fra NTB:

– Dette er en familietragedie og et stort tap, sier Akmal Ali, imam og leder for Muslimsk Union i Agder, til Fædrelandsvennen.

– Det gjør vondt at også et uskyldig barn er rammet. Det er hjerteskjærende, påpeker han.

Det var litt over klokken 13 onsdag i forrige uke at politiet fikk melding om en alvorlig hendelse i en bolig i Vågsbygd i Kristiansand. Da de ankom stedet, fant de en kvinne og hennes åtte år gamle datter døde. Mannen som ble siktet for drapene, som også var jentas far, ble funnet død i sjøen i Kristiansand tirsdag, bekreftet politiet torsdag.

– Dette er en utrolig vanskelig dag for de etterlatte, sier Åse Johnsen Drabløs, advokat for de etterlatte etter dobbeltdrapet i Vågsbygd, til Fædrelandsvennen.

Den muslimske begravelsen startet klokka 17.00. Etter en bønn ble kistene senket ned i jorda, og nære venner og slektninger dekket dem med jord. Deretter ble det avholdt en siste bønn. De døde ble begravet på den muslimske delen av kirkegården. (NTB)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.