Bombeskadet boligbygg i Linköping. Foto: Jeppe Gustafsson / TT / NTB.

Det var lett å forutse: Når kulturfremmede fra fjerne land flytter inn i tidligere homogene europeiske områder, flytter de opprinnelige innbyggerne ut – det vil si: de som har råd til det.

De fattige må bli igjen og avfinne seg med at deres tidligere så trygge samfunn er blitt overtatt av uniformerte muslimer, moskeer og bander.

I USA har fenomenet i flere tiår vært kjent som white flight, men det er noen forskjeller. Noen hvite amerikanere vil ikke bo sammen med etter­kommerne av de slavene som ble fraktet med tvang over Atlanteren.

I Europa er det omvendt: Ingen har tvunget de mange millioner muslimene som nå befolker de fleste europeiske landene til å innvandre. De er her som følge av en mer eller mindre uttrykkelig avtale mellom Europas makthavere og de muslimske landene, som er glad for å bli kvitt befolknings­overskuddet sitt, og som begjærlig griper sjansen til å sette fart i islamiseringen av Europa.

Nå er white flight for alvor kommet til Sverige, opplyser avisen Dagens industri, som til og med forteller at høyt utdannede svensker ikke nøyer seg med å flykte fra de bandeherjede storbyene til mer idylliske steder; de flytter helt ut av Sverige. En medvirkende årsak til utvandringen er de høye skattene i landet, som blant annet er nødvendige på grunn av mange årtiers masse­innvandring.

En kommentator i Dagens Industri skriver: «Vi kan ikke kombinere all skytingen og annen elendighet med verdens høyeste skatter for arbeidstakere, for da stikker de smarteste av.»

Situasjonen rommer en bitter ironi: Akkurat som i Danmark og en rekke andre vestlige land, er det de smarteste – eller dem som har fine eksamener, riktige meninger, riktig omgangskrets og mye penger – som har stått bak den muslimske masse­innvandringen og har forfulgt enhver som protesterte mot den.

Nå som de får sjansen til å høste fruktene av sin humanistiske innsats, stikker de av og overlater elendigheten til sine dårligere stilte landsmenn.

Av dét kan vi lære at overklassens prat om den muhammedanske kultur­berikelsen og multi­kulturens gleder var fordummelses­kampanjer beregnet på å få de mindre smarte til å akseptere at eliten overdro fedrelandet til fremmede barbarer.

 

Kjøp «Klanen» her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.