Eric Johnson har vært en vellykket borgermester i Dallas, Texas. Tidligere satt han i Texas House of Representatives for Demokratene. Nå har han fått nok. Kun Republikanerne kan løse de massive problemene i amerikanske byer, mener Johnson. Han har derfor skiftet parti.

Som borgermester har Johnson jobbet for å gjøre Dallas tryggere og sterkere for vanlige folk, med politikk få andre av hans tidligere partifeller representerte. Han har vært en uttalt motstander av «defund the police». Han har kjempet for lavere skatter og for å gjøre hverdagen enklere for privat næringsliv.

I tillegg har han investert i familievennlig infrastruktur, som bedre parker og turstier. Og tiltakene gir resultater.

Alone among America’s 10 most populous cities, Dallas has brought violent crime down in every major category, including murder, year-over-year for the past two years.

I en fersk Gallup-undersøkelse ble Dallas rangert som den tryggeste byen i USA. Eiendomsskattet er redusert hvert år Johnson har sittet som borgermester, og flere store selskaper har flyttet sine hovedkvarterer til byen, noe som skaper arbeidsplasser og presser opp lønnsnivået.

Defund the police-mafiaen virker ikke å forstå at det er vanlige folk, og særlig minoriteter, som rammes hardest av et svekket politi. En annen mulighet, som absolutt ikke kan utelukkes i et parti med folk som Hillary, AOC, Obama, Biden og flere, er at de rett og slett ikke bryr seg om vanlige folk. Omtrent som Ap her hjemme: De har forkastet arbeiderklassen og middelklassen til fordel for arbeidsløse, voldelige innvandrere, woke-mobben og noen få utvalgte milliardærer som lever av å rane statskassen gjennom klimasubsidier.

Antallet hjemløse i San Francisco fortsetter å stige

Det er ikke så merkelig at Johnson ble gjenvalgt med 98,7 prosent av stemmene. Nå erklærer han at han bytter parti. Fremtiden til de amerikanske byene avhenger av borgermestrenes vilje til å opprettholde lov og orden, mener Johnson. I tillegg bør man føre en konservativ fiskal politikk.

Demokratene gjør det motsatte. Derfor er de store byene, nesten utelukket under Demokratenes kontroll, i full fart på vei mot undergangen. Lov og orden er avskaffet av ondskapsfulle distriktsadvokater finansiert av George Soros. Skattene presses opp, men pengene går til illegale migranter mens infrastrukturen ignoreres.

Små klipp fra fentanyl-vrak og hjemløse i Californias byer skaper en følelse av endetiden, det er som å se en episode av The Walking Dead. Faktisk vakler hele byer rundt som gigantiske symboler på zombier, samt noen ytterst få milliardærer som fungerer som blodsugende vampyrer.

Situasjonen i byene er ekstremt viktig for USA, skriver Johnson. Da hans politiske idol Theodore Roosevelt ble født, bodde 20 prosent av amerikanerne i byer. Da Roosevelt ble president bodde 40 prosent i byer. Nå har tallet doblet seg igjen, og byene består av 80 prosent av befolkningen.

Dette betyr: Hvis byene er ulevelige og ikke fungerer, så gjelder dette for så å si hele USA.

As America’s cities go, so goes America.

Men  dessverre er de fleste byene styrt av Demokrater som ser på byen de styrer som et laboratorium for venstreliberal ideologi, i stedet for et trygt åsted for muligheter og frihandel. Skattepengene brukes på de ofrene som denne politikken selv har skapt.

Too often, local tax dollars are spent on policies that exacerbate homelessness, coddle criminals and make it harder for ordinary people to make a living.

Man fokuserer på dydsposering. I stedet for å gi vanlige folk muligheten til å skape sin egen fremtid i trygge omgivelser, fra barnehage til arbeidsliv, så oppretter man store programmer for å løse de sosiale problemene som woke politikk naturlig fører til. Det er viktigere å skjelle ut republikanere enn å hjelpe befolkningen.

Forakten mot MAGA-folket er et eksempel: MAGA hadde ikke vært en så gigantisk bevegelse hvis byene var trygge og avskyen mot arbeidere ikke var så åpenbar. Men et parti som lever av avsky og narsissisme klarer ikke å endre seg.

Aftenposten hyller George Soros’ aktivisme, som har ført til død og kaos over hele USA

Johnson fikk nok, og forkastet Demokratene for å fortsette sitt arbeid med å gjøre Dallas til USAs tryggeste by, et sted for trygge og fornøyde familier som betaler lite skatt og får en skikkelig lønn for strevet sitt. Han vil prioritere politikk og prinsipper, ikke personligheter og politikere.

Etter at Johnson skifter parti, så har antallet republikanere som er borgermester i de ti største byene i USA steget fra null til én.

This is hardly a red wave. But it is clear that the nation and its cities have reached a time for choosing.

Avslutningsvis sier Johnson at en overveldende majoritet av amerikanere som bor i byer fortjener at rådhusene tilbyr reelle valg, ikke kun «progressive» ekkokammer.

Vi kan bare forestille oss hvor irriterte woke-venstre blir mens denne modige mannen går opp på talerstolen og avslører den forferdelige sannheten om hvordan de venstreliberale styrer det urbanske USA mot avgrunnen.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.