Den anerkjente fysikeren dr. John Clauser, som vant Nobelprisen i fysikk i 2022, tror ikke at det er en menneskeskapt global klimakrise. Hans uttalelser er ikke populære blant venstreorienterte klimaaktivister, skriver David Rufful i America Insider. En planlagt tale om klimamodeller ble kansellert av FN-organisasjonen Det internasjonale pengefondet.

Ifølge Forskning.no delte Clauser prisen med to andre forskere for eksperimenter som viser at det som kalles kvantesammenfiltring, er et helt reelt fenomen.


Clauser, som har flere akademiske grader fra California Institute of Technology og Columbia University, opplever en verden fylt med feilinformasjon:

– Jeg tror ikke det er en klimakrise, forklarte Clauser. – Verden vi i dag lever i, er fylt med feilinformasjon. Det er opp til hver enkelt av dere å tjene som dommere, og skille sannhet fra løgn basert på nøyaktige observasjoner av fenomener.

– I don’t believe there is a climate crisis, Clauser explained. – The world we live in today is filled with misinformation. It is up to each of you to serve as judges, distinguishing truth from falsehood based on accurate observations of phenomena.

Dr. Clauser tror heller det er et veldig reelt problem at vi ikke er i stand til å gi verdens befolkning en anstendig levestandard og at energikrisen blir unødvendig forverret av det som han mener er feil klimavitenskap:

– In my opinion, there is no real climate crisis, Dr. Clauser continued. – There is, however, a very real problem with providing a decent standard of living to the world’s large population and an associated energy crisis. The latter is being unnecessarily exacerbated by what, in my opinion, is incorrect climate science.

De som benekter global oppvarming, blir ofte utsatt for ekstrem latterliggjøring og er gjenstand for sensur og kansellering, skriver Rufful. I 2022 dukket en fagfellevurdert studie fra klimaeksperter opp i mainstream media som viser flere ubegrunnede påstander om apokalyptiske klimaendringer:

– Those who deny global warming often face extreme ridicule and are subject to censorship and “cancelation.” In 2022, a peer-reviewed study from climate experts was published showing several unsubstantiated claims about “apocalyptic” climate change appearing in the mainstream media.

Etter å ha uttalt seg mot denne produserte krisen, ble dr. Clausers kommende tale-oppdrag, som allerede var godkjent av Det internasjonale pengefondet (IMF), kansellert.

Ifølge FN-Sambandet er IMF en organisasjon av 190 land som jobber for å fremme globalt økonomisk samarbeid, sikre finansiell stabilitet, legge til rette for internasjonal handel, sikre folk arbeid, skape bærekraftig økonomisk vekst og redusere fattigdom rundt om i verden:

IMF har, som andre FN-organisasjoner, et stort fokus på Agenda 2030 og FNs bærekraftmål. Bærekraftmålene sammenfaller med IMFs mål om å fremme økonomisk stabilitet og bærekraftig og inkluderende vekst.

I en uttalelse sa CO2-koalisjonen at Nobelprisvinneren i fysikk 2022, dr. John Clauser, skulle presentere et seminar om klimamodeller for IMF på torsdag, og nå er foredragene hans kansellert.

Det er en utbredt oppfatning at dr. Clausers tale ble avlyst som et resultat av hans avvikende syn på menneskeskapte klimaendringer.

Hello everybody, there is no global warming

Dr. Clauser er ikke den eneste høyprofilerte vitenskapsmannen som er uenig i global oppvarming, skriver Rufful videre. Meteorolog John Coleman, grunnleggeren av The Weather Channel, mener at det ikke er betydelig menneskeskapt global oppvarming.

For noen år siden kalte CNN-vert Brian Stelter Coleman for climate change denier – klimafornekter – etter at han sa til Stelter at det ikke er noen betydelig menneskeskapt global oppvarming nå, det har ikke vært noen tidligere, og det er ingen grunn til å forvente noen i fremtiden:

– Climate change is not happening, there is no significant man-made global warming now, there hasn’t been any in the past and there is no reason to expect any in the future.

Colemans svar til Stelter:

– Jeg misliker at du kaller meg klimafornekter. Det er en betegnelse som benyttes for å ydmyke meg. Jeg er skeptiker når det gjelder klimaendringer.

– I resent you calling me a denier. That is a word meant to put me down. I’m a skeptic about climate change.

– Hei, alle sammen, det er ingen global oppvarming, sa han til CNN-seere.

– Hello everybody, there is no global warming.

Coleman døde i 2018.

I denne videoen forteller NBC at Clauser brukte gaffatape og reservedeler til å motbevise en av Einsteins teorier.

‘I Finally Feel Vindicated’: Walnut Creek Man Wins Nobel Prize in Physics.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.