Islamiseringen av Sverige går stadig raskere. Flertallet av velgerne som tidligere satte sitt håp til Sverige­demokraterna (SD) og en borgerlig regjering, har sett håpet sitt knust. Innvandringen ser ut til å nå nye rekordnivåer i år, mens forslag om å hindre (eller bremse) befolknings- og kultur­utskiftningen ved å øke de økonomiske tilskuddene som innvandrere allerede kan få for å returnere, har forsvunnet etter å ha blitt stemplet som rasisme, fascisme og nazisme – som vanlig.

Islamiseringen av Sverige er nå et faktum og ligner mest på et iscenesatt skue, og det ser ut til å utspille seg med nasjonen som scene: Regjeringen, opposisjonen, public service, aviser, opinionsledere og til og med store selskaper som Volvo Cars er nå forent med de islamistiske kreftene som krever innføring av blasfemilover.

Budskapet er klart: Det må være straffbart å vanhellige Koranen.

Den observante leser konstaterer at språket har endret seg de siste dagene. Tidligere krevde muslimene forbud mot å brenne Koranen; nå heter det at Koranen skal beskyttes mot vanhelligelse. Dersom Sverige ikke innfører blasfemilover formulert etter islamistenes ønsker, er det ikke bare rikets sikkerhet som trues, men også nasjonens økonomi.

Søndag ble Haider Ibrahim, formann i Islamiska shiasamfunden i Sverige, intervjuet i Sveriges Radios Godmorgon Världen. Ibrahim var for noen dager siden i Irak, der han forsvarte stormingen av den svenske ambassaden i Bagdad i SVT Nyheter, og allerede nå som han har kommet «hjem» til Sverige, anses han for å representere Sveriges muslimer når han uttrykker sine følelser angående såkalt vanhelligelse av Koranen.

– Jag blir mycket ledsen, känner mig kränkt och förnedrad! Mina känslor är svårt att beskriva. Det är mycket jobbigt och tråkigt när jag ser dom här videoklipp, som i demonstrationerna mot koranen sparkas och bränns, sier Ibrahim til Sveriges Radio.

Haider Ibrahim kan tørke krokodilletårene sine. Det absolutt viktigste for svenske makthavere akkurat nå ser ut til å være å beskytte ham og alle landets muslimer fra å bli triste, krenkede og fornærmede.

Men det er ikke lett å tilfredsstille dem som hele tiden leter etter en grunn til å føle seg krenket, og er det noe den humanitære stormakten Sverige har lært de siste årene, er det at altfor mange av dem som har blitt ønsket velkommen inn i Moder Sveas trygge armer, ikke er fornøyd med frihetene og rettighetene som er blitt tilbudt dem. I stedet for å integrere seg i det svenske samfunnet, har de brukt tiden sin på å forvandle det til å ligne de gamle hjemlandene de hevder å ha flyktet fra.

Disse kreftene har allerede lyktes veldig godt. Dramaet går mot slutten, og nå venter kun sluttscenene hvor demokratiet offisielt erstattes av sharia. Gi det litt mer tid, og Haider Ibrahim vil bli «trist, krenket og fornærmet» selv av nakne kvinner, likekjønnethet og alkoholsalg.

Ingen ved makten ser ut til å bry seg om hva svenskene mener om denne transformasjonen – den eneste funksjonen til de etnisk svenske borgerne er å finansiere sin egen undergang gjennom befolknings­utskiftningen, som i flere tiår har blitt kalt «en høyreekstrem konspirasjons­teori», men som nå tydeliggjøres i statistikkens demografiske kurver. Alle som har protestert mot utviklingen, har blitt hengt ut offentlig som rasistiske islamofober, og har dermed mistet både heder, ære og (ofte) levebrød. Derfor har svensken forholdt seg tause.

Men tro meg: Svenskene er ikke imponerte. Diskusjoner i vennskapskretser, rundt lunsjbord på arbeidsplassen og i andre sammenhenger der man tør å snakke fritt uten å risikere represalier, handler i økende grad om hvor man bør flytte med familien for å slippe unna selve islamiseringen av samfunnet som makthaverne så hardnakket jobber for å få til. Å flytte innenfor landets egne grenser er ikke lenger nok, nå gjelder spørsmålet hvilke land det kan være hensiktsmessig å emigrere til.

La meg derfor lansere et seriøst forslag: Bytt ut remigrasjons­støtten for innvandrere med en utvandrings­støtte for etniske svensker. La de innbyggerne som kan bevise at de har bodd i Sverige i minst fire generasjoner, få et engangsbeløp på for eksempel 100.000 euro, flybilletter til et hvilket som helst nytt hjemland og en «ny-start-godtgjørelse» på 1000 euro per måned i et par år.

Ja, det vil koste, men det vil fortsatt være en vinn-vinn-situasjon: Demokrati­-elskende svensker kan skape en ny fremtid for seg selv og sine familier i land som ikke lar seg islamisere, og demokrati­foraktende svensker kan fullføre islamiserings­prosessen og skape et Sverigestan.

De som har fått asyl i Sverige på grunn av islamistisk undertrykkelse i hjemlandene, kan også inkluderes i utvandrings­bidraget – det er den gruppen Sveriges politikere svikter dobbelt for øyeblikket.

Erkjennelsen gjør vondt, men Sverige er tapt, og nå skal det gå raskt. Nasjonen kolliderte med multi­kulturalismens isfjell for femti år siden, baugen er allerede under vann, og den siste livbåten er i ferd med å fylles. Redde seg den som kan!

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.