Unge Høyre-leder Ola Svenneby lar seg bekymre over skoleelever som nekter å håndhilse på kvinnelige rektorer og foreldre som tar sine norske barn ut av nærskolen. Han vil derfor ha full innvandringsstopp.

Å innføre innvandringsstopp er hverken Høyres eller Unge Høyres politikk i dag, understreker han til Aftenposten. Men Svenneby håper det kan bli det.

– Jeg vil ta det med inn i programprosessene fremover, og jeg håper jeg får Unge Høyre med meg, sier han.

Aftenposten skrev nylig om familien på Trosterud som bestemte å ta sin 11 år gamle datter ut av nærskolen, siden kulturforskjellen var for store. Artikkelen og det faktum at Aftenposten gikk i spagat ved å publisere en mer innvandrervennlig artikkel samme dag ble omtalt av Document.

Aftenposten i håpløs spagat med «balansert» journalistikk om innvandrere i Oslo

Svenneby har også merket seg håndhilsenekten noen gutter viste overfor en kvinnelig rektor.

– Jeg mener disse sakene er tydelige eksempler på at vi har noen ganske grunnleggende problemer vi ikke har løst knyttet til integrering, sier Svenneby.

Svenneby viser en vilje til å se inn i fremtiden som vi sjelden ser fra ungdomspolitikere, og peker på utviklingen i Sverige og Frankrike.

– Vi begynner å se tegn til de samme problemene i Norge. Jeg tror ikke det finnes en annen løsning på det enn at Norge tar enn pause i innvandringen, sier han.

– Vi får et samfunn som er i ferd med å falle fra hverandre.

Selv kvoteflyktninger skal kuttes til null, asylsystemet avsluttes og familiegjenforening skal begrenses sterkt. Hjelpen skal i stedet konsentreres i nærområdene.

Samtidig vil han gjennomføre radikale grep i Oslo-områdene hvor innvandrere er i flertall. Han mener det bør være en maksgrense for antall minoritetsspråklige elever pr. skole, noe han foreslår løse ved å innføre bussing.

– Vi har ikke lenger privilegiene til å kunne tenke at slike ting er illiberalt eller at det skal gå seg til over tid, sier han.

Enkelte vil dog påpeke at man på denne måten kun sprer problemene jevnt utover hele Oslo, og at hele byen etter hvert vil tømmes for stadig flere etniske nordmenn og velintegrerte innvandrere som ikke vil at barna skal gå på skoler som domineres av en islamsk mobb.

Svenneby kommer samtidig med et spark til utdanningsbyråd Sunniva Holmås Eidsvoll (SV), som på tradisjonelt venstrevridd vis absolutt ikke ser noen kombinasjon mellom Oslo-skolens problemer og innvandringspreget kultur og religion. Det dreier seg om de klassiske årsakene som levekår, makt, trangboddhet og utenforskap, mener Eidsvoll.

– Det gjør meg faktisk forbannet. Selvfølgelig handler det om religion. Og det er jo forferdelig arrogant mot familien. De får jo bare hele historien sin underkjent, mener Svenneby.

– Når du ikke erkjenner at dette er religiøse og kulturelle problemer, så blir løsningen gal.

Svenneby kritiserer også Eidsvoll for å ikke støtte rektoren som guttene ikke ville hilse på, med tilropene haram fra salen. Dette er å godkjenne at muslimske gutter bosatt i Norge har rett til å nekte å håndhilse på kvinner, fordi vi skal skape et mangfold. Svenneby spør ironisk hvem andre man skal ha lov til å nekte å håndhilse på. Transer, homofile, jøder?

Eidsvoll står på sitt, og mener Svenneby forenkler grovt. For etter hennes mening er antisemittisme, rasisme, kvinnediskriminering og hat mot skeive godt fordelt på kultur- og religionsskalaen. Som om islam ikke skiller seg ut.

Det virker altså ikke som om Eidsvoll har studert kriminalitetsstatistikken og de religiøse tekstene særlig godt. Det virker også som om Eidsvoll går i woke-fella, og sammenligner det å være kritisk til at barn i barnehager indoktrineres i LGBTQ-ideologien, med at muslimske terrorister dreper folk for deres legning.

Å være motstander mot at menn får delta i kvinneidrett jevnstilles med å kaste homofile fra taket av høyblokker. Motstand mot at homofile kan gifte seg i kirken erklæres som homofobi og hatkriminalitet, selv om tekstene i Bibelen er utvedydige.

Også fra Høyre møter Unge Høyre-lederen motstand.

– Innvandring alene er ikke problemet, sånn som Ola mener, men at Oslo kommune er for dårlig på integrering og sosial utjevning, sier leder i Oslo Unge Høyre, Elisabeth Tangen.

Det er altså nordmenns manglende vilje til å integrere seg i multikulturen som har skylden for at muslimsk pøbel voldtar, knivstikker, bedriver kriminalitet og lager kvalme.

Eirik Lae Solberg er byrådslederkandidat for Oslo Høyre. Han avviser også en innvandringsstopp.

– Dette er ikke Høyres politikk. Mennesker som har behov for beskyttelse, må få det. Det må Norge bidra til, og Oslo må ta sin andel. Det viktigste vi i Oslo kan gjøre, er å jobbe for vellykket integrering, skriver han i en SMS.

Svenneby fortjener hyllest for å våge å komme med dette utspillet. Mens hans politiske karriere er nok trolig over.

Les også:

Hvis Europa skal overleve, må det gjøres noe drastisk med migrasjonen

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.