Den norske tradisjonen med å håndhilse blir forsøkt lagt i grus av muslimer som mener at dette er haram (ikke lov). Det gjelder naturligvis bare når den ene personen som strekker frem hånden er en kvinne.

Vi har vært tilskuere til flere flaue og ydmykende episoder de senere årene hvor nordmenn forsøker å håndhilse og blir stående med armen utstrakt i løse luften mens den muslimske motparten holder sin egen hånd for seg selv. Dette omtales som at de «holder hånder respektfullt på sitt eget hjerte». Men det er ingen bortforklaringer som hjelper her; de bor i Norge og vet utmerket godt at dette er en frekk avvisning og ydmykelse av en norsk person.

Nå er det altså en kvinnelig rektor som blir offentlig uthengt for å være frekk nok til å høflig ta sine avgangselever i hånden ved endt skolegang. Her er et stillbilde fra videoen som ble lagt ut på Tik Tok.

Hun har vitnemålet i én hånd og er klar til å håndhilse med den andre. «Barnet» ignorerer hennes ustrakte hånd og griper kun etter vitnemålet.

I et opprop i Aftenposten har fire muslimske jenter med hijab fått anledning til å stikke en finger i øyet på nordmenn ved å påtvinge oss islamske regler hvor kvinner ikke skal ha kroppskontakt med det annet kjønn. De mener at norsk håndhilsing er å «påtvinge andre vårt kulturelle uttrykk»:

Foruten å tvinge sitt foretrukne kulturelle uttrykk på unge gjør rektor, gjennom sin sjikanerende retorikk, seg til overdommer over hvem som kan inkluderes i det norske fellesskapet og ikke.

Det er disse jentene som erklærer seg utenforstående til det norske fellesskapet. Og selvsagt gjelder det samme for alle de som har underskrevet dette oppropet.

Rektoren setter opp et tydelig skille mellom oss og dem, hvor det å være muslim og norsk fremstilles som to motstridende størrelser. Hvorfor skulle hun ellers ha et behov for å minne norske elever og deres foresatte ved en norsk skole på at de bor i Norge?

Dette skillet har muslimene greid å sette opp helt på egenhånd. Og de trenger tydeligvis enda flere påminnelser om hvor de bor. Kommentarfeltet til Aftenposten må ha vært en vekker for dem; det var ingen støtte å få der. Nordmenn er ikke så dumme at de ikke skjønner at mangel på håndhilsing har noe som helst med respekt for den andre personen å gjøre. Derimot har det alt med kvinners underlegne rolle i islam å gjøre. Elevene som ikke ville håndhilse på rektor demonstrerte at hun var dem underlegen.

Denne utviklingen er typisk for innvandrere som bor i egne bobler og som ikke forstår at de er i Norge. Dette er ikke så rart, for i store deler av Oslo er det nesten ingen nordmenn rundt dem til daglig. Demografien er så endret at resten av landet ville fått sjokk om de så bilder fra skoler og barnehager. Det minnet meg på innlegget til Sarah Zahid i Aftenposten hvor hun flyttet til Bergen fra Holmlia for å studere og plutselig, til sitt store sjokk, befant seg i Norge med nordmenn.

Som student med minoritetsbakgrunn opplevde jeg det som et kultursjokk å flytte fra Oslos østkant til Bergen sentrum.

I Oslo er det omvendt: Nordmenn får kultursjokk ved å bo hjemme i sin egen by. I dette innslaget på DocTV snakket jeg med Rebecca Mistereggen om å vokse opp på Oslo øst og dagens fremmedgjøring.

Islamiseringen er kommet så langt i hovedstaden at en kvinnelig rektor henges ut med anklager om tafsing (!) fordi hun ville håndhilse på sine egne elever.

Det er den norske konvertitten Kent Michael Malmø, med sitt islamske navn Yousuf Dawah, som offentlig henger ut den norske kvinnelige rektoren med navn og telefonnummer på sin Facebook-side. Han venter på en offentlig beklagelse for «tafsing på muslimske mindreårige barn» og oppfordrer sine 8000 følgere å kontakte rektoren direkte. Yousuf Dawah vokste opp på Holmlia og ble tydeligvis bedre integrert i islam enn i det norske samfunnet:

Konvertitter er som kjent ofte de aller mest fanatiske. Og norske konvertitter har ingen verdi for muslimer – de brukes bare for å pløye vei for islam i det norske samfunnet.

Blant andre islam-forkjempere er selverklærte woke-personer som 22 år gamle Simen Bondevik fra Partiet Sentrum. Han var blant de som underskrev på oppropet fra hijab-jentene. Simen Bondevik har en adoptert lillebror fra Brasil, men det er mange i Norge som har adoptivsøsken fra andre land uten at de dermed støtter muslimske tenåringsgutter som utøver sin islamske makt ved å nekte å håndhilse på sin kvinnelige rektor.

På nettsiden «Min Sak» har Mahir Osman opprettet saken: Skolen må respektere elevers grenser for fysisk kontakt!

Initiativtakerne er blant annet islamisten Fahad Qureshi fra Islam Net og Simen Bondevik – Partiet Sentrum Oslo.

Woke-mennesker er så blendet av sin egen fabelaktige og misforståtte toleranse at de ikke engang forstår at de gå til sengs med islamister.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.