22. oktober 2022 ble en ung svensk jente utsatt for en gruppevoldtekt da hun gikk en kveldstur sentralt i Malmö. Fem innvandrergutter i alderen 15 til 18 år dro henne med seg inn i Kungsparken. Der ble hun brutalt lagt i bakken, fikk sine klær revet av og ble voldtatt av de fem oralt, vaginalt og analt samtidig som hun ble fornedret. Hun ble også slått og tatt kvelertak på.

Tilfeldigvis var det en politipatrulje i nærheten og etter en halv time ut i voldtekten så ble fire av de fem tatt på fersken av politiet.

De dømte er:

Adham Al Sayasneh, født 2005-05-27, syrisk statsborger
Hussein Mashan, født 2005-06-23, syrisk statsborger
Tayssir Hedar, født 2007-09-16, syrisk statsborger
Yamen Aldughaim, født 2006-01-01, syrisk statsborger
Amer Tamem, født 2004-10-18, statsløs.

I utgangspunktet fikk 18-åringen Amer Tamem fem års fengsel, de to 17-åringene Yamen Aldughaim og Tayssir Hedar fikk lukket ungdomanstalt i et drøyt år, Hussain Mashan (16 år) fikk 10 måneder i lukket ungdomsanstalt og 15 år gamle Adham al Sayasneh fikk såkalt «ungdomsovervåkning».

Saken ble anket til hovrätten (lagmannsretten) og der ble straffene ansett som for milde. De nye straffene for den grove voldtekten ble dermed som følger:

18 år gamle Amer Tamem fikk et ekstra år i fengsel (seks år totalt), de to 17-åringene fikk fire måneder ekstra i lukket ungdomsansalt, 16-åringen fikk ytterligere 1 måned og 15-åringen fikk lukket ungdomsansalt i ni måneder i stedet for ungdomsovervåkning.

Under rettssalen kom den voldtatte svenske jenta «Saga» ansikt til ansikt med sine fem overgripere og dere foreldre. Fire av dem hadde med seg verge i tillegg til advokat. De fem lo og gjorde narr av henne i rettssalen.

– Stora delar av rättegången skrattade de och försökte håna på olika sätt, fortalte «Saga».

Voldtektsmann Amer Tamems advokat, Ewa Wressmark, mener at hennes klient hadde maksimalt med uflaks fordi han akkurat hadde fylt 18 år og dermed fikk voksen straff. Hvis «dette hadde hendt en uke tidligere så ville han, som de andre, fått en helt annen straff», sier hun. Voldtekten omtaler hun som «denne hendelsen», som om det var et trafikkuhell:

– Han är oerhört ledsen, arg och besviken. Han fyllde 18 år fyra dagar innan den här händelsen. Han hade maximal otur. Hade detta hänt helgen innan så hade han som de andra fått en helt annan påföljd, sier Ewa Wressmark.

Amer Tamem er lei seg, sint og skuffet, sier Ewa Wressmark. Kanskje hun mener at han burde ha planlagt voldtekten bedre? Som for eksempel en uke tidligere, før han fylte 18 år?

Offeret, «Saga» har måttet skifte navn, flytte og går med voldsalarm. Straffeutmålingen for grov voldtekt er en vits når gjerningsmennene er under 18 år. Erstatningsbeløpet ble satt til 316.800 svenske kroner fra hver av de dømte. Dette økte lagmannsretten til 366.800 kroner. Det er verdien på offerets ødelagte liv. Her er dommen i saken.

Hvis voldtektsmannen hadde «maksimal uflaks», hva skal man si om offeret? Hun hadde uflaks som var svensk jente ute om kvelden alene i et Sverige som politikerne har gjort utrygt for henne ved å slippe inn tusenvis av voldtektsmenn med en kultur og religion hvor kvinner ikke har noen verdi.

Ewa Wressmark er advokat og medlem av Centerpartiet – her avbildet med kvinnesaksskjerf (!). Hun burde fullføre prosessen mot svenske jenter (det ble anmelt 10.000 voldtekter i Sverige i 2022) ved offentlig gå ut og anbefale unge innvandrergutter til å gjøre unna voldtektene før de blir 18 år. Den yngste voldtektsforbryteren er ute fra ungdomsanstalten om få uker – han er fremdeles bare 15 år.

Svenskene lar seg igjen overraske over sine politikeres holdninger hvor de står på kriminelle innvandreres side mot sitt eget folk. Mira fra Riks tar for seg saken:




Expressen

Les mer om saken her:

Fem syrere dømt for gruppevoldtekt i Malmö, ingen av dem utvises

 

 

Kjøp Jean Raspails roman «De helliges leir»!  Du kan også kjøpe den som e-bok.

 

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.