Jeg har et forslag til de fornuftige medlemmene av Folketinget. Det er ikke mange av dem, men sikkert noen i Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige: Vil dere ikke spørre Mette Frederiksen hvordan hun trives med å knytte Danmarks skjebne til det forbrytersyndikatet som har tatt makten i Washington, og som bruker sin posisjon til å selge ut Vestens interesser til høystbydende?

Folketinget forlanger at vi gir avkall på Store Bededag og spytter enda mer i statskassen for å støtte innsatsen i Ukraina, mens Biden-syndikatet ler hele veien til banken etter å ha solgt oss til enhver slyngel i verden.

Dette er naturligvis ikke noe som bekymrer Lars Løkke eller de danske mediene, men det burde bekymre alle oss som har barn og barnebarn.

Først het det at Joe og hans stoffmisbruker av en sønn hadde puttet 10 millioner dollar i lommen med sine utenlandske forretninger. Nå meddeler formannen i kontrollkomiteen i Representantenes hus, James Comer, at det nok dreier sig om 40 milioner dollar. Men hvem vet hvor mye det blir, for Comers granskning er bare såvidt begynt.

Comer siger at det er snakk om organisert kriminalitet. «Det er ingen annen måte å beskrive det på.» Som vi vet fra amerikanske kriminalromaner, er USAs organiserte kriminelle noen hardkokte typer, som ikke skyr noe middel for å beskytte sine forretninger, men det må være første gang at Al Capones etterfølger har flyttet inn i Det hvite hus og kunnet bruke statens maktmidler til å fremme sine kriminelle forehavender.

Å ha Al Capone sittende som den frie verdens leder er selvfølgelig ubehagelig, og det medfører at man i resten av verden slår sig på lårene av latter når amerikanske ledere holder prekener om «demokrati», «rettsstaten» «global orden». I resten av verden er ikke de fleste lederne mindre korrupte, men de holder i det minste ikke foredrag om sin omsorg for alles ve og vel.

Den gamle mafiaens innflytelse på USAs utenrikspolitikk var begrenset. Med Biden-syndikatet er det annerledes. James Comer sier at han har identifisert «seks spesifikke politiske avgjørelser» som tyder på at Joe Biden har latt seg styre av sine utenlandske betalere.

Førti millioner kommer ikke uten motytelser, og man skulle tro at det ville interessere den danske regjeringen, det danske Folketinget og de danske mediene. Men så man tro om igjen.

 

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.