Husets minoritetsleder Kevin McCarthy har lovet å stevne 51 tidligere etterretningtopper som kalte Hunter Biden avsløringen for russisk desinformasjon skriver New York Post. Det var som kjent NYP som avslørte sjokkerende informasjon på Hunters laptop den 14. oktober, 2020, og avisen var dermed utestengt fra Twitter i 16 dager.

McCarthy som forventes å ta over som Speaker of the House når GOP tar kontroll over Representantenes hus i januar – sa at det Twitter gjorde med The Posts avsløring var skremmende.

Han forteller at republikanerne planlegger å bringe alle 51 inn til en høring og stevne dem for en komité.

Hvorfor signerte de brevet? Hvorfor løy de for den amerikanske offentligheten? Hvorfor ville de ødelegge Amerikas rykte ved å bruke informasjonen til et politisk formål?

James Clapper, som var direktør for USAs nasjonale sikkerhetsråd og to tidligere direktører for CIA, John Brennan og Michael Hayden, var blant de 51 toppene. De hevdet, uten bevis og etterforskning, at avsløringen – har alle de klassiske øremerkene til en russisk informasjonsoperasjon. Mange hadde sikkerhetsklarering og det bekymrer McCarthy.

Republikanerne forbereder en rekke undersøkelser av Biden-familien som et resultat av The Posts rapportering om Hunter Bidens utenlandske forretningsforhold mens faren var visepresident i Obama-administrasjonen.

En av disse avtalene involverte et kinesisk selskap som president Biden var involvert i på tampen av hans periode som visepresident:

– Dette er Kina som prøver å kjøpe eierskap til vår amerikanske industri.  Det er en nasjonal sikkerhetstrussel. Dette ble utført av Joe Biden. Det er et problem, og det er derfor vi er bekymret for at Det hvite huset er kompromittert, sa James Comer til The Post.

Den republikanske representanten skal lede hovedkomitéen for granskning i Huset, the House Oversight Committee, til neste år.

McCarthy sa også i et intervju at republikanerne ville sette søkelyset på Facebook og Google også. Big Tech-selskapene som løper Det demokratiske partiets ærend.

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.