Rachel Levine er assisterende helseminister, fire stjernes admiral (uten militær kunnskap i det hele tatt) og en mann som later som en kvinne. For han holder det ikke med én Pride-måned.

Derfor forsøker han nå å erklære en «Summer of Pride».

– Happy Pride! Happy Pride Month, and actually — let’s declare it a summer of Pride. Happy Summer of Pride.

Den transkjønnede admiralen la ut budskapet på Instagram, og noe lignende på Twitter.

Det som startet som en dags markering av Stonewall-opptøyene i juni 1969 ble så til en uke, så til en måned, og nå forelår altså Levine at dette sirkuset utvides til tre måneder. Dessuten slipper man jo ikke unne de sinnssyke transaktivistene resten av året heller.

The Biden administration has celebrated Pride month across all federal government departments, including military and diplomatic institutions at home and abroad.

Biden-regimet klarte jo å heise regnbueflagget over den amerikanske ambassaden i Kabul, før Biden etterlot militært utstyr til en verdi av over 80 milliarder dollar til Taliban.

Heldigvis rakk Biden og hans gjeng å starte utdanningen av afghanske kvinner i postmoderne kjønnsideologi før han trakk styrkene ut med halen mellom beina.

Tipper Taliban har stor glede av disse eminente akademikerne nå.

Levine nære medarbeider Sam Brinton, som også var en mann som lot som han var en kvinne, ble ydmyket og mistet jobben da han ble tatt for å bedrive tyveri av bagasje på flyplasser.

Amerikansk politikk under Biden har blitt til et tragikomisk sirkus.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.