Utenriksminister Antony Blinken gir alle USAs ambassader tillatelse til å flagge for BLM eller Pride. Kulturkrigen, som er i ferd med å rive USA i stykker, skal eksporteres til resten av verden.

Tidspunktet er ikke tilfeldig. I slutten av mai ble ettårsdagen for dødsfallet til St. George Floyd markert. Hele juni er Pride-måneden, viet til å hylle det seksuelle mangfoldet, og skjelle ut alle som ikke deltar i festen.

Det er helt uvanlig at amerikanske ambassader oppfordres til å flagge med noe annet enn det klassiske flagget.

It shows that the Biden administration is committed to exporting its woke values around the globe.

Selv i Vatikanstaten ble Pride-flagget heist av den amerikanske ambassaden. Men ikke i Saudi Arabia, foreløpig.

Blinken and his State Department claim that flying these flags merely signals the US’s support for the rights of ‘people of colour’ and ‘LGBTQI+ persons’. But this does not explain why Pride and BLM, which are political movements, enjoy such a privileged status.

Hva skyldes denne overdrevne støtten og voldsomme fokuset på de få som har en avvikende seksualitet eller er mørke i huden? Hvorfor flagger man ikke på morsdagen? Kvinner som får barn sørger tross alt for at menneskerasen overlever. Men i dagens woke-verden er det vel mer sannsynlig at vi får flagging for abort.

Blinken representerer ikke det amerikanske folket. Bare halvparten av amerikanerne støtter den voldelige, rasistiske og marxistiske bevegelsen Black Lives Matter. Et skremmende høyt tall, men fortsatt ikke en majoritet.

Transhysteriet har trolig enda mindre støtte. Blinken er altså ikke interessert i amerikansk enhet og samhold. Splittelse og konflikt er Demokratenes foretrukne våpen.

Det virker som om Blinken ønsker å spre hatet mot amerikanere og USA ut over hele verden. Det er nesten utrolig å være vitne til det som foregår. En amerikansk utenriksminister jobber hardt for å svekke USAs anseelse. Resultatet kan bli katastrofalt.

There is a good reason why embassies, until now, have avoided taking sides in domestic political controversies. Imagine the outcry if US missions abroad displayed the flags of other disputed political organisations within the US, like the National Right to Life Committee or the National Rifle Association.

Biden-administrasjonen vil drepe sine egne barn og importere nye borgere fra fattige land lenger sør. Murene har falt, demningen har bristet. Internt pågår det et moralsk forfall som gir assosiasjoner til romerrikets fall. En katastrofe for 1600 år siden som fortsatt engasjerer de historisk interesserte.

Man hyller Pride-flagget og BLM, mens man spytter på nasjonens eget flagg, som ifølge BLM representerer «slaveri, folkemord og krig».

Det amerikanske flagget er så ille at woke-mafiaen føler seg truet. Som Mara Gay fra New York Times. Hun ble helt forstyrret av å se amerikanske flagg under en helgevisitt til Long Island. Men det var verre: Hun så flere pick-up trucks også!

‘I was on Long Island this weekend visiting a really dear friend and I was really disturbed. I saw dozens and dozens of pick-up trucks with expletives against Joe Biden, Trump flags, and in some cases, just dozens of American flags, which is also just disturbing, because essentially the message was clear, it was, “This is my country, this is not your country, I own this”.’

Alt dette forgikk inne i hennes egne hode, men uansett: Er det virkelig så skrekkelig et en amerikaner føler at USA er hans eget land?

Jeg er nordmann. Norge er mitt land. Jeg må selvsagt dele det med alle andre nordmenn. Men med hele verden? Nei.

Hvis man hever Pride-fanen, så signaliserer man at man er en «god» person. For alle gode mennesker vil jo støtte polygami, sadomasochisme og fritt valg av kjønn for barn, ikke sant?

Dessverre lykkes jo USA i sin nye eksportpolitikk av myk makt. Men kun i de vestlige land. Det blir neppe noe Pride-festival i Saudi-Arabie med det første. Russland ler foraktelig av hele sirkuset. Øst-Europa stritter imot. Kina utnytter dette til å flytte fram sine brikker på det geopolitiske sjakkbrettet.

USA eksporterer syk kultur, og lar det infisere hæren, marinen og luftforsvaret som skal bevare landets frihet. BLM er i ferd med å splitte hele vesten på grunn av sin rangering av folk etter hudfarge.

Everywhere it operates, BLM has a more fundamental objective. That is, to undermine the legitimacy of political structures and constitutions by painting each nation’s respective founders and great leaders as racist.

Frankrike er vel det eneste vestlige landet hvor den politisk ledelsen stritter imot, de har tross alt nok av andre problemer som må håndteres.

USA er i ferd med å gjenskape den kalde krigen, denne gang i form av en kulturkrig mot Russland, som anses som patriarkisk og sexistisk, og derfor moralsk underlegne.

Putin gives as good as he gets, presenting himself as the protector of tradition, denouncing the US and other Western nations as ‘genderless and infertile’.

Biden-administrasjonen leker med ilden. Den nye kulturelle imperialismen vil «avkolonisere» alt, og blander seg inn i andre land på en måte som kan føre til katastrofe.

This new woke imperialism might appear benign, but it has the potential to be very destructive indeed.

Det er som redaktør Rustad skrev tidligere i dag: Vesten ledes av skruller.

Spiked

Vesten ledes av skruller

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.