Etter jeg skapte røre i bystyret 15.6.2023 ble «hendelsen» omtalt i Document.no.

Lars Andresen skapte røre i Trondheim bystyre

Jeg ville i Trondheim bystyre ta ansvar for at Trondheim kommune skulle kunne mestre en økning i flyktningbosetting gjennom å ta en pause i bosetting av ressurskrevende ikke-vestlige flyktninger. 

Beskyldningene som haglet fra talerstolen i Trondheim bystyre om skit, rasist og straffbar handling var godt innenfor tålegrensen. Kraften i de beskyldningene føltes svake når de kom fra den røde leiren.

Skitkastingen måtte selvsagt kommenteres ensidig av Adresseavisas kommentator Jonas Skybakmoen, tidligere Filter nyheter. Det skal ikke gå upåaktet hen å omtale det unevnelige.

https://www.adressa.no/midtnorskdebatt/i/zEz74q/er-det-lov-aa-si-hva-som-helst-fra-talerstolen

Han presterte en avhandling om det var straffbart å si det jeg sa på talerstolen i bystyret. Som var å ta eksempel i det nye kulturfenomenet skolevold som en ikke-vestlig belastning for samfunnet. Etter litt om og men konkluderte han faktisk med at jeg verken kan eller bør straffes, men at jeg snakket usant og måtte motsies og motbevises.

Jeg måtte selvsagt gi et tilsvar til denne patetiske avhandlingen. Tilsvaret kom på trykk i Adresseavisa nå på lørdag. For å sette et punktum, ønsker jeg så gjerne å dele tilsvaret med Document.no sine lesere.

https://www.adressa.no/midtnorskdebatt/i/zEzkJK/hva-kan-man-si-fra-talerstolen-i-bystyret

En viktig sak, men nå skal det bli godt å konsentrere seg videre om Trondheim og de sakene jeg er mest opptatt av. Trondheim bystyre er på feil kurs og styrer mot et budsjettunderskudd i 2023 i størrelsesorden en kvart milliard. Det er på høy tid at noen tar ansvar og setter en ny kurs.  

Det ønsker jeg å bidra til gjennom landets beste parti Norgesdemokratene som dekker innvandring og alle politiske områder hvor vi setter Norge først.
Vi står for landets beste industri og næringspolitikk uten grønt skifte og tar avstand fra klimapolitikken og dens kostnader. I Trondheim vil vi ha byutvikling og samferdsel uten klimapolitiske prioriteringer, en miljøpolitikk uten miljøskadelig klimapolitikk. Vi vil også ha en energipolitikk for permanent lave strømpriser og en varm skole, familie og sosialpolitikk.

Klimapolitikkens sløseri må stanses i Trondheim.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.