Lederen av American Federation of Teachers (AFT), Randi Weingarten, annonserte som forventet at AFT vil støtte Biden-Harris i det kommende presidentvalget, siden disse kandidatene «virkelig bryr seg om mennesker».

AFT-president Randi Weingarten sa i en video publisert på sosiale medier at Biden og Harris «virkelig bryr seg om mennesker», skriver Daily Caller.

She also praised them for being “unabashedly pro-labor and pro-public education.”

Erklæringen om at de støtter Biden-Harris i 2024 er en del av fagforeningens AFT Votes-initiativ, som jobber for å vinne valg og stemmeseddeltiltak som AFT støtter. Dette betyr i praksis støtte av å tillate poststemmer og motstand mot krav om ID for å kunne avgi stemme.

AFT Votes mener at Biden-regimet har vært en «konsistent partner» i sin innsats for å «gjøre livene til medlemmene våre bedre og forbedre lokalsamfunnene vi betjener».

«While there is still much work to do, this administration’s record is remarkable and unprecedented, giving us a staging point from which to build a more perfect union.»

Både AFT og Weingarten har vært utsatt for sterk kritikk i forbindelse med fagforeningens iver etter å holde skolene stengt så lenge som mulig under pandemien.

As the head of America’s second-largest teachers union, the American Federation of Teachers (AFT), she directly led fights against school re-openings that kept millions of kids at home.

Da Ron DeSantis insisterte på å åpne skolene i 2021, sa Weingarten at å åpne skolene igjen ville ta livet av millioner av mennesker.

Weingarten har også fått kritikk for å være en uttalt tilhenger av kritisk raseteori i skolene. Hun anklaget motstandere av CRT for å forsøke å ødelegge for offentlige skoler og skape splittelse i nabolagene.

Da Florida vedtok loven Parental Rights in Education, som av kritikere umiddelbart fikk det feilaktige kallenavnet «Don’t Say Gay»-loven, var Weingarten en av de som reagerte kraftig.

– This is propaganda. This is misinformation. This is the way in which wars start. This is the way in which hatred starts.”

Tidligere utenriksminister Mike Pompeo (R) kalte Weingarten «den farligste personen i verden» i et intervju med  Semafor.

Weingarten og AFT er også myndighet overfor lærernes fagforening i Chicago, som under lokalvalget i høst støttet den absolutt mest venstreradikale kandidaten i byen valg av ny borgermester.

Styret i AFTs avgjørelse om å støtte Biden-Harris ble vedtatt enstemmig.

Les også:

Chicagos nye borger­mester har planen klar: «First We Get the Money»

Ny bok fra Alf. R. Jacobsen. Kjøp boken her!

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som ebok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.