Lørdag talte visepresident Kamala Harris fra Marjory Stoneman Douglas High School og kunngjorde at 750 millioner dollar vil bli satt av til å sikre flere «røde flagg»-lover. Biden-regimet gjør alt for å motarbeide det andre grunnlovstillegget.

Marjory Stoneman Douglas High School i Florida er åstedet for tragedien 14. februar 2018, der en angriper med et lovlig kjøpt skytevåpen skjøt og drepte 17 mennesker.

UPI rapporterte at Harris kom med to kunngjøringer etter å ha besøkt den delen av skolen der angrepet skjedde, skriver Breitbart News.

Harris kunne fortelle at Biden-regimet oppretter et National Extreme Risk Protection Order Resource Center som vil bli finansiert med 750 millioner dollar.

I tillegg kom Harris med en kunngjøring som var rettet mot delstatenes lovgivende forsamlinger, som ble oppfordret til å bruke de føderale midlene til å sikre lover om røde flagg. Harris sa i sin tale:

– Lovene om røde flagg er rett og slett utformet for å gi lokalsamfunnene et verktøy som de kan bruke til å dele, og ha et sted å dele, informasjon om en persons bekymring for potensiell fare eller rop om hjelp, slik at de kan få hjelp før tragedien inntreffer. Noe av grunnen til at jeg er her i dag, er for å utfordre alle delstater til å innføre en lov om rødt flagg.

Harris nevnte ikke at California vedtok en lov om røde flagg allerede i 2014, som ble effektuert 1. januar 2016. Dette kommer i tillegg til en rekke andre restriksjoner når det gjelder retten til å bære våpen. Data fra FBI viser imidlertid at California lå på topp i landet når det gjaldt «aktive skyteepisoder» i 2021.

Biden-regimet gjør alt de kan for å begrense amerikanernes rett til å bære våpen, noe som er grunnlovsfestet i det andre grunnlovstillegget, som ble vedtatt i 1791.

2nd Amendment:

A well regulated Militia, being necessary to the security of a free State, the right of the people to keep and bear Arms, shall not be infringed.

Flere delstater, som California, og store byer hvor Demokratene styrer, som f.eks. Chicago, har innført strenge restriksjoner rundt retten til å bære våpen.

Dette har etter mange års forsøk ikke vist seg som en suksess, hvis målet er å redusere antall skyteepisoder.

Chicago regnes som USAs drapshovedstad. Riktignok opplevde byen en viss nedgang i antall skyteepisoder i 2023, men annen kriminalitet vokste. I januar 2024 økte antall skyteepisoder igjen. En av årsakene kan kanskje være at byen reduserte antallet politibetjenter etter prinsippene om å defund the police, skrev Illinois Policy tidlig i år.

Men rådhuset og Chicagos borgermester Brandon Johnson ser ikke ut til å ville gjøre noe som helst. Handlingene deres vil gjøre det nye året enda verre.

Borgermesteren virker fast bestemt på å redusere antallet politifolk i Chicago ytterligere. I budsjettet har han fjernet 833 politistillinger, i tillegg til de 614 stillingene som ble fjernet av den tidligere borgermesteren Lori Lightfoot.

I april i fjor skrev Document om hvordan et føderalt byrå forsøkte å begrense ytringsfriheten angående den eksploderende kriminaliteten i Chicago.

Les også:

Myndighetene vil begrense ytrings­friheten om kriminaliteten i Chicago

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.