Dette er den første monologen som er på høyde med det han leverte på Fox. Tucker gjør oss oppmerksom på at våre sinn formatteres daglig av mediene slik at vi over tid mister evnen til selvstendig tenkning.

Tucker ønsker ikke å bli tvunget til å ha et sett meninger, selv ikke om krigen i Ukraina.

Han sier mediene er fulle av tautologier: Selvreferende utsagn. Hvorfor er Zelenskyj god? Fordi han er god. No questions allowed.

Slik er journalistikken blitt. Visse spørsmål er hevet over mistanke.

Men det er journalistikkens død. Selvfølgelig skal alt kunne diskuteres.

Det er påfallende at heller ikke NRK er brennsikre på hvem som sprengte Kakhovka-demningen. Tyder det på at det ikke var russerne? Reservasjonen er høyst uvanlig og et brudd med den gerade aus-journalistikken vi er vant med.

Det er en gryende antikrigsstemning på grasrota i USA, men mediene vil ikke gi den luft. De anser opplysning for luft og foretrekker taushet.

Dette kaller EU-kommissærene å beskytte ytringsfriheten. De har samme innstilling til borgernes rett til å bli informert.

Det er en grunn til at mediene ikke vil gi Robert Kennedy jr taletid. Han fronter antikrigsbevegelsen.

Under et townhallmøte i New York fikk Alexandra Ocasio Cortez merker hva som rører seg på grasrota:

Det har kostet AOC dyrt at hun er på samme side som krigsindustrien.

At Lindsey Graham er det, har vært kjent lenge. Han har reist i skytteltrafikk til Kyiv i mange år, sammen med folk som McCain. Nylig ble han filmet i samtale med Zelenskyj der de snakket med tilfredsstillelse om døde russere. -De beste pengene vi har brukt, sier Graham. Men de to utsagnene er klippet sammen. Det er likevel den gode stemningen og temaet som skurrer.

En annen som støtter krig til siste slutt er Nikki Haley. Som sier at USA må støtte Ukraina fordi de må vinne. Et eksempel på tautologi.

Det er det politikken har henfalt til. Vi må ha vindmøller for å redde klimaet. Vi må avkarbonisere samfunnet. Men hvorfor? Har ikke klimaet alltid forandret seg?

Tucker er inne på et annet tema som opptar ham: UFO’er.

Her sto en tidligere etterretningsoffiser frem med sjokkerende opplysninger på thedebrief.org, men mediene vil ikke fortelle om det.

David Grusch sier at Pentagon sitter på fartøy fra ekstraterritorielle vesener, ET. Det de sier offentlig er bare tull. NTB ligger også på den offisielle amerikanske linjen: Jorden har ikke hatt besøk av ET. Hvorfor omfatter tausheten og sensuren også ET?

Grusch har forklaringen: Pentagon driver forskning på fartøyene for å finne ut hvordan de er konstruert. Da vil de kunne utvikle overlegne våpen. Eller nye energikilder.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.